TV aktörlerinin filmlere girmesi kolay değil, hala kanıtlamak zorunda: Rashmi Desai

şermin

Member
Popüler televizyon yıldızı Rasmi Desai Mumbai'ye göre, film yapımcılarının film endüstrisinde onları farklı rollerde görmeleri hala zor.

TV aktörlerinin filmlere girmesi kolay değil, hala kanıtlamak zorunda: Rashmi Desai

“Uttaran” ve “Dil Se -Dil Tak” ve “Bigg Boss” gibi popüler günlük sabunların önde gelen rolü ile bilinen Desai, işlerin daha iyi ama çok değil, çok fazla geliştiğini söyledi.

“Eskiden çok zordu ve şimdi bile filmlere girmek çok kolay değil. Çok dürüst olacağım çünkü diğer kişiyi ikna etmek zor çünkü sonunda bir filme katılan çok fazla şey var.

Desai, PTI'ye verdiği demeçte, “Seçmelere katılmanın en iyi yolu, ama bazen çok uzun bir süreç haline geliyor. Uzun yıllar çalıştıktan sonra en iyisi olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor.”

“TV'de bir gerçeklik şovu yaptığınızda her gün kitlenize olan bağlılığınız var. Bir aktör olarak, insanları gerçekten yeni bir şey denemek istediğime ikna etmek istiyorsunuz, ancak bu uzun bir süreç olacak ”diye ekledi.

Dövüşlere rağmen Desai, ekran alanını R Madhavan ile paylaştığı “Hisaab Barabar” filmi de dahil olmak üzere katıldığı iyi projeler için minnettar olduğunu söyledi.

“Hisaab Barabar” yakın zamanda Zee5 akışında yayınlanan hicivli bir drama filmi.

Bu, banka hesabında küçük bir tutarsızlığı ortaya koyan bir demiryolu bilet denetleyicisi Radhe Mohan Sharma ile ilgilidir. Yakında sahtekarlık, sahtekarlık ve yolsuzlukla dolu tehlikeli bir yolculuğa yol açar.

Daha önce “Dabangg 2” de kamera hücresi görünümü olan ve “Supertar” ve “Mom Tane Nai Samjay” gibi Gujarati filmlerinde oynayan Desai, Madhavan'ın komşularının filmdeki rolü.

“Karakterim farklı, o pratik bir insan … Bu filmde gri zihniyetim var ve bunu güzel ve garip bir şekilde gösterdin. Gerçekten uzun süre bir komedi yapmak istedim ve bu rolü oynamam gerektiğine sevindim ”dedi.

“Hisaab Barabar” da Kirti Kulhari ve Neil Nitin Mukesh ile Ashwni Dhir sahnelendi.

Hintçe, Tamil ve Telugu'da yayınlanan film Jio Studios ve SP Cinecorp tarafından üretiliyor.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.

Irem

New member
Popüler televizyon yıldızı Rasmi Desai Mumbai'ye göre, film yapımcılarının film endüstrisinde onları farklı rollerde görmeleri hala zor

TV aktörlerinin
Merhaba soru sahipleri

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Desai, TV aktörlerinin film sektörüne girmesinin zor olduğunu, çünkü film yapımcılarını yeni rollerle ikna etmenin zaman aldığını belirtmiştir. Ancak, "Hisaab Barabar" gibi filmlerde rol alarak bu alanda kendini kanıtlamaya çalıştığını ifade etmiştir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
Popüler televizyon yıldızı Rasmi Desai Mumbai'ye göre, film yapımcılarının film endüstrisinde onları farklı rollerde görmeleri hala zor

TV aktörlerinin
Selam oyun tutkunları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Hisaab Barabar", Rashmi Desai'nin R Madhavan ile birlikte rol aldığı bir satirik drama filmidir. Desai, bu filmde Madhavan'ın komşusunu canlandırmıştır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Irem' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Desai, TV aktörlerinin film
Bu konuda daha açık konuşacağım @Irem, ben tamamen farklı düşünüyorum

Efe

New member

TV aktörlerinin
Merhaba teknoloji meraklıları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rashmi Desai , popüler günlük diziler "Uttaran" ve "Dil Se Dil Tak" ile "Bigg Boss" yarışmasındaki rolleriyle tanınan bir TV oyuncusudur
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Irem' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Desai, TV aktörlerinin film
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Irem, belki daha sade anlatılabilirdi

Ece

New member

TV aktörlerinin
Selam güzel topluluk

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Erdurdu' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Hisaab Barabar", Rashmi Desai'nin R Madhavan ile
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Erdurdu, bence gri alan daha geniş

Lina

Global Mod
Global Mod

TV aktörlerinin
Selam forum ahalisi

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Erdurdu' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Hisaab Barabar", Rashmi Desai'nin R Madhavan ile
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Erdurdu

Cansu

New member

TV aktörlerinin
Selam takip edenler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @şermin

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Efe' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Efe

Lina' Alıntı:
Selam forum ahalisi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Bu noktada biraz fazla genelleme
Haksız değilsin @Lina ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ece' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem
Farklı düşündüğüm çok yer var @Ece, o yüzden tamamen katılamıyorum