Tejasswi Prakash, arkadaşı Karan Kundrra ile işbirliği içinde: “Çok pahalıyız”

şermin

Member
Aktör Tejasswi Prakash, insanların işlerine ve gösteri tutkusuna odaklanmalarını istiyor, ancak kişisel hayatının ek incelemesinden, özellikle Karan Kundrra ile olan ilişkisinden rahatsız değil. Ve ayrılma raporları ortaya çıktığında, çift sadece gülüyor. Ben de oku: Karan Kundrra, Tejasswi Prakash'ın ebeveynleriyle ilk toplantıyı hatırlıyor: “Çok sevimli ve kolaysın”

Tejasswi Prakash yakın zamanda bir etkinlik için Delhi'deydi. (Instagram)
Çalışma hayatında

Tejasswi kısa süre önce ünlü usta patronunda sahne aldı ve zaten yeni bir kurgu projesi üzerinde çalışmaya başladı. Gerçek şovdan önce Naagin 6'da görüldü. Ona göre, kurgu ve kurgu dışı projeler arasındaki değişim sadece bir tesadüf.

Tejasswi, “İş diyagramımın kurgu ve kurgu olmayan arasında geçiş yaptığı doğrudur. Ama asla planlanmadı. Ama bunu yapmanın iyi bir yolu olduğunu hissediyorum” diyor Tejasswi.

“İnsanları olduğum kişi için benim gibi insanları seviyorum. Ve aslında sevdikleri bir ünlü olmadığım hissetmeleri çok daha iyi. Ben de bir sanatçıyım ve asla insanların bunu unutmasını istemiyorum.

Kişisel hayatınızın odak noktasında

Tejasswi, çalışmasının yanı sıra Karan ile olan ilişkisi için genellikle manşetlerde bulunurken, hayranlar çift için “Tejran” terimini bile şekillendiriyor. Tejasswi-Karan-Romance medyayı farklı raporlarla tutuyor: Bazı günlerde bazı günlerde evlenmek isteyen raporlar var, kendinizi bir proje için birleştirmek ve ayrıldığınız birkaç gün boyunca raporlama ile ilgilidir.

“Kişisel hayatıma çok fazla odaklanma olduğunu biliyorum … ama tüm odak noktasının üzerinde olduğunu düşünmüyorum … birlikte çok fazla sevgimiz var, ama Karan da birbirimizden bağımsız olarak yapıyorum. Bizi işle ilişkili olarak etkilediğini düşünmüyorum.”

“Aslında, insanların bizi birlikte görmeyi uzun sürdüğü hissediyorum. Ama biz çok pahalıyız (birlikte),” diye şaka yapıyor.

Onlardan ayrılmanızın sürekli toplamını isteyin. Tejasswi: “Hayranlarımızın kendileriyle konuştuğunu biliyorum. Ve sorun değil. Katılıyorum. Komik olduğunu düşünüyoruz. Aslında gülüyoruz.”

Yakında evlenmeyi planlayıp planlamadıklarını sorun. Tejasswi diyor ki: “Hayır, plan bu değil.”

Sırada ne var?

Tejasswi bir sonraki projesi üzerinde çalışmaya başlarken, bu konuda bir şeyler paylaşamıyor. Ancak, hazırlık modu zaten açılmıştır.

“Dürüst olmak gerekirse, şu anda üzerinde çalıştığım amaç bir sonraki projem için biraz kilo vermek. Bu tam anlamıyla üzerinde çalıştığım tek şey. İş üzerinde çalışıyorsam, aktörlere odaklanmak istiyorum. Ama bir sonraki her şeyi yaptığımız için bizim için ne olduğuna gerçekten karar veremeyiz.