Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah oyuncusu Gurucharan Singh'in babası kayıp oğlu hakkında konuşuyor: 'Hum sab bahut pareshaan hain'

şermin

Member
Kayıp Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah oyuncusu Gurucharan Singh'in babası Hargit Singh, oğlu hakkında konuştu. Times of India'ya konuşan Hargit, tüm ailenin Gurucharan'ın eve dönmesini beklediğini söyledi. Gurucharan Singh iki haftadır kayıp. (Ayrıca Okuyun | Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah oyuncusu Gurucharan Singh muhtemelen ortadan kaybolmasını 'planladı' ve Delhi'den taşındı: Rapor)


Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah oyuncusu Gurucharan Singh, babasıyla birlikte.
Gurucharan'ın babasının oğlu hakkında söyledikleri


Hargit şunları söyledi: “Olanlar çok şok edici, bununla nasıl başa çıkacağımızı bilmiyoruz. Hum sab bahut pareshaan hain (Çok endişeliyiz) ve polisten gelecek haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Hum uske wapas aane ka intezaar kar rahe hain (Dönüşünü bekliyoruz).”

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

Gurucharan, kaybolmasından bir gün önce Instagram'da babasının kendisine mutlu yıllar dilediği bir fotoğraf paylaşmıştı. Hargit bu konuda şunları söyledi: “Böyle bir kutlama olmadı ama evde birlikteydik ve bu çok güzel bir duyguydu. Ertesi gün Mumbai'ye gitmesi gerekiyordu.”

Gurucharan'ın arkadaşı onun hakkında konuşuyor


Gurucharan'ın kendisini Mumbai havaalanında karşılaması gereken arkadaşı Bhakti Soni, kaybolduğu günü anlattı. Havaalanına gittiğini, onu beklediğini ve hatta gelmeyince aramaya çalıştığını söyledi. Ancak onunla iletişime geçemedi. Polisin biraz bilgi almasını umuyor.

Polisin Gurucharan hakkında söyledikleri


Son zamanlarda News18, Delhi polis kaynaklarının “Telefonunu Palam bölgesinde bıraktı” dediğini aktardı. Onu bulmaya çalışıyoruz ama bu, Gurucharan Singh'in izini sürmemizi zorlaştırıyor çünkü bu, telefonun orada olmadığı anlamına geliyor. aktör. CCTV kayıtlarında onu bir elektrikli çekçekten diğerine hareket ederken görebiliyorduk. Görünüşe göre her şeyi planlamış ve Delhi'den taşınmış.”

Delhi'de ailesini ziyaret ettiğine inanılan Gurucharan'ın Mumbai'ye dönmesi gerekiyordu ancak 22 Nisan'dan bu yana kendisinden haber alınamadı. Gurucharan'ın ailesi şikayette bulundu. Güney Batı Delhi DCP Rohit Meena geçen hafta ANI haber ajansına şunları söyledi: “IPC'nin 365. Bölümü uyarınca bir dava kaydettik. Konuyu araştırmak için bir ekip oluşturduk, teknik ekibimiz de konu üzerinde çalışıyor. Şu anda onun tek başına yürüdüğüne dair CCTV görüntülerini inceliyoruz.

Gurcharan ve Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah


Gurcharan, Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah'daki Roshan Singh Sodhi rolüyle üne kavuştu. Her ne kadar karakteri dizideki en popüler karakterlerden biri olsa da Gurcharan 2013'te ayrıldı ancak ertesi yıl geri döndü. 2020'de gösteriden kalıcı olarak ayrıldı. Gurcharan'ın yerini aktör Balwinder Singh Suri aldı.