Samay Raina Sooryavansham üzerinden şaka yapıyor ve Kaun Banega Crorepati'de Amitabh Bachchan Bungalov Jalsa'da gizlice giriyor. Saygınlık

şermin

Member
30 Ocak 2025 07:53

Amitabh Bachchan, popüler sınav şovu Kaun Banega Crorepati 16'da YouTubers Samay Raina, Tanmay Bhat ve Bhuvan Bam'ı karşıladı.

Popüler YouTubers Samay Raina, Tanmay Bhat ve Bhuvan Bam, megastar Amitabh Bachchan tarafından yönetilen efsanevi sınav şovu Kaun Banega Crorati'nin özel bir bölümünü süsledi. Sosyal medyada turu yapan bir klipte, Hindistan'ın Got Got Latent şovu ile ünlü olan Samay, Amitabh'ın en çok görülen filminde görülecek. (Ayrıca okuyun – Amitabh Bachchan neden Kaun Banega Crorepati'yi ağırlamayı kabul ettiğini açıklıyor: “Ailem buna büyük bir hata dedi”)

Samay Raina ve Amitabh Bachchan, Kaun Banega Crorepati 16 hakkında.
Sooryavanshi'de yine sürüldü

Samay ve Tanmay, Bhuvan seyircide otururken klipteki sıcak koltuğa yerleştirilir. Samay, Amitabh'tan gördüğü birinci, ikinci ve üçüncü filmin Sooryavansham olduğunu, Sony Max Evv Sononyanarayanas'taki sürekli tekrarları sayesinde şaka yapıyor. Samay, Amitabh ile röportaj yaptı, neden aktörün eğlencesi hakkında zehirlendiğini bildiğini “ikinci kez” denedi.

Amitabh ayrıca, Tinnu Anand'ın 1988 Vigilante filmi Shahenshah'dan “Tohum Hum Tumhare Baap Hain, Naam Hai Shahenshah” idi. Samay şaka yaptı: “Aapne beta mana hi dia hai thoda hissa? (Bana oğlunu yaptıysanız, lütfen mülkünüzün bir parçası?) (Ellerinizi katlayın), “Yine Amitabh'ın eğlencesine. Samay ayrıca Amitabh'ın saray benzeri Jalsa -bungalov Jalsa'ya girmeye çalıştığı için şaka yaptı, ancak güvenlik görevlileri tarafından dövüldü. Klip Samay ile biter: “Mujhe, Nahi Ho Raha Sir Aapko Humare Sath Baithna Pad Raha Hai'ye (bizimle birlikte oturduklarına inanamıyorum) inanıyor.”

YouTubers hakkında

Samay Raina, Comicstaan Sezon 2'nin ortak bir galibi olarak, Prime Video India'nın stand-up komedi gerçeklik şovu olan Aakash Gupta ile birlikte önem veren bir stand-up komedyen. Bir satranç aşığı olarak, pandemi sırasında satranç oyunları yayınlamaya başladı. Geçen yıl tartışmalı kavurma şovu Hindistan'ın YouTube'da Latent Latent'ı başlattı.

Tanmay Bhat, televizyonda popüler ödül törenleri ve komedi şovları için şakalar düzenleyen bir yazardır. Tartışmalı, şimdi ifade edilen Grup All India Bakchod'un ortak biriydi. Tanmay 2019'dan beri aktif bir YouTuber. Bu arada, Bhuvan en iyi YouTube'daki BB Ki Vines kanalı ile bilinir. Şimdi bir aktör ve yapımcı.

Rec simgesi
Önerilen konular

Efe

New member

Amitabh Bachchan, popüler sınav şovu Kaun Banega Crorepati 16'da YouTubers Samay Raina, Tanmay Bhat ve Bhuvan Bam'ı karşıladı
Merhaba denemekten korkmayanlara

@şermin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Amitabh Bachchan, popüler sınav şovu Kaun Banega Crorepati 16'da YouTubers Samay Raina, Tanmay Bhat ve Bhuvan Bam'ı karşıladı
Merhaba fikirleri olanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Efe' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara @şermin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Efe

Irem

New member

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Erdurdu

Cansu

New member

Selam güzel insanlar topluluğu

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Erdurdu

Ertac

Global Mod
Global Mod

Selam yenilik severler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @şermin

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Efe' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara @şermin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Efe

Baran

Global Mod
Global Mod

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Irem' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin
Tam olarak aynı fikirde değilim @Irem, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ertac' Alıntı:
Selam yenilik severler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @şermin Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin Sakin bir
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Ertac

Cansu' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Burada biraz
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Cansu, özellikle pratik tarafı çok farklı