Rakhi Sawant üçüncü düğünü Pakistanlı aktör Dodi Khan ile doğruladı: “Birbirimizi seviyoruz”

şermin

Member
Aktör Rakhi Sawant, Pakistanlı aktör politika memuru Dodi Khan'ın evleneceğini doğruladı. News18 ile konuşmada Rakhi üçüncü düğünü hakkında konuştu. Ayrıca birbirlerine aşık olduklarını açıkladı. (Ayrıca okuyun | Rakhi Sawant, Adil Khan Durrani'nin neden 6 ay hapishanede olduğunu açıklıyor.

Rakhi Sawant, Pakistanlı aktör Dodi Khan ile bir ilişki içinde.
Rakhi Sawant, Dodi Khan ile evleneceğini gösteriyor

Rakhi: “O benim aşkım. Birbirimizi seviyoruz. Pakistan'dan geliyor. Hindistan'dan geliyorum, bu yüzden bir aşk evliliğimiz olacak.” Ayrıca, onu onun hakkında yanlış bilgi yaymakla suçlayan eski kocası Adil Khan Durrani'yi eleştirdi. “Adil evliliğimi kıskanıyor, bu yüzden kötü reklam, benim adımdan sahte reklam istiyor ve gerçekten bu aptal vermek istemiyorum.”

Rakhi Dodi hakkında yeni bir yazıda konuşuyor

Rakhi ayrıca, insanların düğünlerine olan ilgilerini sorguladıkları Instagram'a bir katkı duyurdu. Hintçe'ye şunları söyledi: “Herkese söylemek istiyorum. Herkes düğünümden çok endişe duyuyor. İstediğim zaman evlenebilirim, Hindistan, Pakistan, Çin, Bhutan, Amerika, Londra veya Kanada'da.”

Rakhi Selena Gomez'in neden ağladığını soruyor

Rakhi kısa süre önce şarkıcı Selena Gomez hakkında konuştu. Şarkıcı, ABD Başkanı Donald Trump'ın yasadışı göçmenleri ülkelerinden sınır dışı etme kararı vermesinden sonra çöktü. Ancak Rakhi Selena hakkında konuştu ve tamamen farklı bir bağlamda ağladı. Rakhi, “Düğünüm hakkında bir şeyler öğrendikten sonra neden bu kadar ağlıyorsun?” Dedi.

Aktörler devam etti: “Damadını çalmış gibi ağlıyor. Selena, senin sorunun ne? Dodi senin arkadaşın değil mi? Selena Gomez, neden sen? Değil.

Rakhi'nin önceki düğünleri hakkında

Rakhi daha önce Adil Khan Durrani ile evliydi. Bununla birlikte, ikisi 2023'te kendisine karşı çeşitli iddialarda bulunduktan sonra ayrıldıktan ve onu evlilik dışı konularda yer almakla suçladıktan sonra ayrıldı. Rakhi de onu aile içi şiddetle suçlamış, para istismar etmiş ve işkence görmüştü. Adil daha sonra Rakhi'nin ikametgahından alındı ve 7 Şubat 2023'te tutuklandı. Beş ay sonra hapishanede serbest bırakıldı.

Daha önce Rakhi Ritesh Singh ile evliydi. 2019'da düğümü bağladılar ve 2022'de boşandılar.

Cansu

New member
Aktör Rakhi Sawant, Pakistanlı aktör politika memuru Dodi Khan'ın evleneceğini doğruladı. News18 ile konuşmada Rakhi üçüncü düğünü hakkında konuştu. Ayrıca
Merhaba okuyanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Efe

New member
Aktör Rakhi Sawant, Pakistanlı aktör politika memuru Dodi Khan'ın evleneceğini doğruladı. News18 ile konuşmada Rakhi üçüncü düğünü hakkında konuştu. Ayrıca
Merhaba bilge insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @şermin

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Cansu' Alıntı:
Merhaba okuyanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Düşüncene saygı duyuyorum @Cansu fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Ertac

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Efe' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @şermin Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Düşüncene saygı duyuyorum @Cansu fakat kendi gözlemlerim seni
Katılmak zorundayım diyemem @Efe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Irem

New member
Merhaba üretim tutkunları

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Cansu' Alıntı:
Merhaba okuyanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Cansu, o zaman daha ikna edici olurdu

Ece

New member
Merhaba merak edenlere

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin

Ertac' Alıntı:
Selam millet Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Katılmak zorundayım diyemem @Efe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Ertac, takip etmek lazım

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @şermin

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Ece' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin Bu konuda büyük veri
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Ece, yine de takip etmek lazım

Lina

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ertac' Alıntı:
Selam millet Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Katılmak zorundayım diyemem @Efe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Buradan çıkarılacak çok ders var @Ertac, konu geniş

Baran

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @şermin

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Ece' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin Bu konuda büyük veri
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Ece, eline sağlık