Namrata Shirodkar, kız kardeşi Shilpa Shirodkar'ın Bigg Boss 18'e geri dönmesinden memnun. Resimleri gör

şermin

Member
Shilpa Shirodkar, 102 gün sonra evden sürülene kadar geçen yıl Ekim ayından bu yana Salman Khan tarafından yönetilen Bigg Boss 18 gerçek şovunda ortaya çıktı. Mahesh Babu'nun aktris ve karısı kız kardeşi Namata Shirodkar, sosyal medyada onu geri almaktan ne kadar mutlu olduğunu söyledi. (Ayrıca okuyun: Bigg Boss 18: Shilpa Shirodkar, hayranların Mahesh Babu ve Namrata'yı kınadığı için sessizliğini kırıyor çünkü onları desteklemediler)

Namrata Shirodkar ve Shilpa Shirodkar Instagram'larında ortak resimler yayınladılar.
Namrata Shirodkar ve Shilpa sizinle tanışmaktan mutluluk duyarlar

Namrata, Instagram'da kız kardeşi Shilpa ile çok sayıda resim yayınladı ve şöyle yazdı: “Geri dönmen için çok mutluyum !!! @Shilpashirodkar73 ”Namrata sıradan bir üst ve pantolon seçti. Shilpa nihayet doğum gününde Namrata ile tanışma fırsatı buldu ve şöyle yazdı: “Mutlu yıllar, çenem. Seni çok seviyorum ve seni ne kadar özlediğime dair hiçbir fikrin yok. Sen gerçekten benim @namratashirodkar'ımsın ”Boney Kapoor, Namrata'nın katkısı hakkında yorum yaptı ve ona“ ikizler ”dedi.

Shilpa'nın ablası Namata 22 Ocak'ta 53 yaşına girdi ve kız kardeşler bu özel günü birlikte kutlamış gibi görünüyor. Shilpa ayrıca Instagram'da kız kardeşi için bir Haber yayınladı: “Size en iyi, mutlu yıllar @namratasshirodkar dilerim.” Bir çağrı ya da sadece bir fincan kahve olsun. Benim için özel kalacaksınız ve kalacaksın! Sadece büyük bir kız kardeş değil, aynı zamanda sürekli sevgi, güç ve mutluluk kaynağım için teşekkür ederim! Seni çok seviyorum!”

Bu gelişme, Namrata ve Mahesh'in Shhilpa'ya Bigg patron kalışları sırasında hiçbir zaman vermedikleri konusunda eleştirildikten sonra meydana geldi.

Shilpa Shirodkar Bigg Boss 18 üzerinden

Shilpa, Rajat Dalal, Chat Pandey, Shrutika Arjun, Nyrraa Banerjee, Muskan Bamne, Alice Kaushik, Tacindar Bagga, Chum Darang, Avinash Singh, Vivian Dsena, Karan Veer Mehra ve diğerleri gibi diğer birçok katılımcı ile yarıştı. Pazar akşamı Karan kupayı ve ödül parasını kazanırken, Vivian ikinci oldu ve Rajat üçüncü oldu.

Irem

New member
Shilpa Shirodkar, 102 gün sonra evden sürülene kadar geçen yıl Ekim ayından bu yana Salman Khan tarafından yönetilen Bigg Boss 18 gerçek şovunda ortaya
Merhaba teknoloji meraklıları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @şermin

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Efe

New member
Shilpa Shirodkar, 102 gün sonra evden sürülene kadar geçen yıl Ekim ayından bu yana Salman Khan tarafından yönetilen Bigg Boss 18 gerçek şovunda ortaya
Selam herkese

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @şermin

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Irem' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @şermin Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Bu bakış açını anlıyorum @Irem, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @şermin

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Irem' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @şermin Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür
Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Lina

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

@şermin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Irem' Alıntı:
Bu yoruma tamamen katıldım @Irem, özellikle son bölümü

Ertac

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Erdurdu' Alıntı:
Selam millet Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @şermin İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Erdurdu, ama destekleyici veri göremedim

Ece

New member
Merhaba bilgili dostlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @şermin

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Erdurdu' Alıntı:
Selam millet Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @şermin İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Erdurdu

Baran

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradakilere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ece' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @şermin Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ece

Cansu

New member
Selam bu konuyu okuyanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Efe' Alıntı:
Selam herkese Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @şermin Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bu bakış açını
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Efe