Mahir Pandhi, Thanos'un Veer Hanuman'da bir nimet olarak çalışan Ramayanas Bali'nin sadece “daha zayıf” bir versiyonu olduğunu söylüyor

şermin

Member
Mahir Pandhi, Vanshaj'daki Digvijay olarak performansıyla hayranları etkiledikten sonra yeni bir yolculuk başlatacak ve mitolojik karakterleri temsil edecek. Oyuncu, Bali ve Sugreev'in rollerini son şovda Veer Hanuman'da oynayacak.

Veer Hanuman Bali'de oynayan Mahir Pandhi, karakteri Marvels Thanos ile karşılaştırıyor.

(Ayrıca okuyun: Sayli Salunkhe, Veer Hanuman'da Mata Anjana oynamaya hazır olmadan kafası karıştığını hatırlıyor: “Ailem sadece dedi”)

Hindustan Times ile yapılan özel bir konuşmada Mahir, Veer Hanuman'daki bu rollerin önemini ve maruz kaldığı fiziksel dönüşüm hakkında düşündü. Ayrıca Thanos'un neden sadece “daha zayıf bir Bali” olduğuna inandığına dair düşüncelerini paylaştı.

Mahir ilk kez mitolojik gösteri hakkında

Mahir ilk kez mitolojik bir gösteri hakkında konuştu ve şöyle dedi: “Her zaman monotonluktan kaçtığım hissine sahibim. Bu yüzden daha fazla keşfetmek ve bu paleti bir sanatçı olarak eklemekle ilgili. Her zaman büyümek ve umarım büyümek için bir fırsat.

Mahir, fiziksel görünümünü değiştirmek ve rolü değiştirmekten bahsetti ve şöyle dedi: “İlk başta böyle bir şey yapmak zorunda kaldığınızda her zaman eğlencelidir. Çünkü her zaman çok organik veya doğal olmayan bir şey gördüğümüzde, bu süre zarfında olduğu gibi, özellikle bildiklerimizden sonra. O zamanlar, insanlar vücut geliştiricilerin veya rayların yırtılmış gibi görünmüyordu. Tabii ki kas kazanmışlardı; Spor salonlarına gitmediler – savaşlara karşı savaştılar. Yemek yapmadan günlerce dışarı çıkarlar ve sonra tekrar güç sağlamak için büyük bir yemek yiyeceklerdi. İdeal olarak, bu süre zarfında, özellikle iki güçlü savaşçı kardeş olan Bali ve Sugreev göz önüne alındığında mümkün olduğunca yakın kalmaya çalıştık. Bali, Bali, en güçlüydü ve adalet yapmak zorunda kaldım. “

Mahir neden düşünüyor, Thanos daha zayıf Bali

Instagram yayınlarından birinde Mahir, Thanos'un Bali'nin daha zayıf bir versiyonu olduğuna inandığını açıkladı. Neden sorulduğunda, “Hikaye yazılmış. Yunan mitolojisinde, Mısır efsanelerinde ister dünyanın bir yerinde olsun – eski hikayelere bakarsanız, kültürümüzde benzer fikirlerin var olduğunu göreceksiniz. Yani ben yoktu.”

“Vanarlara bakarsak, hikayelerini mevcut nesil ile sallanacak şekilde sunmak istiyorum. Vanarlar genellikle toplum tarafından kovulan kişilerdi. Onlar her zaman ya insanlar (NARS) ya da şeytanlar (Rakhasas) ve tanrılar güvenliydiler.

Mahir daha sonra Sugreev ve Bali arasındaki geçişten bahsetti ve dedi ki: “Bali'de Mahir'in bir alter egosu ve Sugreev'de gerçekliğimin bir duygusunu görüyorsunuz. Zihniyetimi değiştirdiğimi sanmıyorum, ancak yaşımdaki türler. Sugriv kardeş.

Bali Hairstyle, Vikings serisinden ilham alıyor. Ancak Mahir, Vikinglerin Hindu kültüründen ilham aldığına inanıyor ve Bali insanları tekrar hatırlatıyor. “Örneğin, Vikingler kültürümüzden ilham aldı, bu yüzden Vikingler'de gördükleri bazı unsurlar zamanımızdan geldi.

Mahir Blessing Bali ve Sugreev'i oynamak için çağırıyor

Mahir, Bali ve Sugreev oynamanın bir meydan okuma değil, bir nimet olduğunu açıkladı. Dedi ki: “İnsanların bugün bunu yapabileceğini sanmıyorum. Böyle büyük bir şovda iki karakter oynayabilmek mutlak bir zevk. Umarım hepsi çok seviyor çünkü çok şey ifade ediyor. Kalbimi, ruhumu ve muazzam çabamı sonsuza kadar hatırlamanız gereken bir şey olmalı – başarısız olacağım.”

Veer Hanuman, Bal Hanuman'ın hikayesini anlatan mitolojik bir televizyon programıdır. Aan Tiwari, Sayli Salunkhe ve Arav Chaudhary de şovdaki kilit rollerde sergileniyor. Prömiyeri 11 Mart'ta SAB televizyonunda yapıldı.