Mahir Pandhi gün ışığında saldırısını anlatıyor: Kimse ona yardım etmedi

şermin

Member
26 Temmuz 2024 15:23 IST


Aktör Mahir Pandhi, Bombay'da güpegündüz gerçekleşen bir saldırıyı anlatıyor.


Aktör Mahir Pandhi geçtiğimiz günlerde Mumbai'de yaşadığı korkunç bir olayı 23 Temmuz'da Instagram Hikayeleri aracılığıyla paylaştı. Yaşanan çileyi anlatan Pandhi şöyle diyor: “Goregaon'dan Andheri'ye seyahat ediyordum ve yolda birdenbire güpegündüz iki rastgele serseri tarafından saldırıya uğradım. Direksiyonda yalnızdım. Arabamın camlarını kırmaya başladılar. Bunun bir soygun mu olduğunu yoksa bana zarar vermek mi istediklerini bilmiyorum. Biraz tuhaf ama hayat devam ediyor.”


Mahir Pandhi son saldırı hakkında

Daha fazla ayrıntı veren Pandhi, yoldan geçenlerin yardım edememesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Gündüz vakti bu tür saldırı girişimlerinin ve Mumbai gibi yoğun bir şehirde bunun da korkutucu olduğunu belirtti. “Trafiğin yoğun olduğu bir kavşak ve çıkmakta zorlanıyorsunuz. Özellikle öğleden sonraları oldukça kalabalık bir bölge. Ve kimse yardım etmedi. Orada bulunan insanlar sadece kayıt yapmak istediler. Ona ulaşmak için kaydı bulmaya çalıştık ama önemli bir şey bulamadık” diyor.

İşte yayınladığı hikaye:

Mahir Pandhi'nin Instagram hikayesi

Mahir Pandhi'nin Instagram hikayesi

Şu anda Vanshaj adlı TV programında yer alan Pandhi, saldırıya nasıl tepki verdiğini anlatıyor. Polise suç duyurusunda bulunduğunu ve olayla ilgili hemen soruşturma başlatıldığını açıkladı. “Olabildiğince hızlı bir şekilde oradan kaçtım. Hemen polis karakoluna gittim. CCTV görüntülerini bulmaya çalıştılar ama yağmur nedeniyle işe yaramadı. Ayrıca orada yeni bir trafik ışığının kurulum işi hâlâ devam ediyordu, bu nedenle saldırganların kimliğini tespit edecek herhangi bir güvenlik kamerası görüntüsü yoktu” diyor Pandhi ve ekliyor: “Bir rapor sunuldu ve polis daha fazlasını öğrenmek için yakındaki mağazalara bile gitti. öğrenmek için.”

Pandhi ayrıca o anda “ne yapacağını bilmediğini” söylüyor. “Birisi arabanıza çarptığında ilk içgüdünüz dışarı çıkmak olur ve onların da beklediği buydu, ama ben de bunu yapıyorum. Bu yüzden kasklarıyla cama vurmaya devam ettiler ve insanlar yolu açar açmaz ben de yola koyuldum” diyor ve şöyle devam ediyor: “Bunun neden olduğunu Tanrı biliyor! Bu bir yol saldırısı bile değildi, birdenbire ortaya çıktı.” “Yüzlerini görebiliyordum. Orada birkaç dakika daha kalsaydım camı kırarlardı ve ne olacağını Tanrı bilir” diye bitiriyor.


Haberler / HTCity / sinema / Mahir Pandhi gün ışığında saldırısını anlatıyor: Kimse ona yardım etmedi