Madhuri Dixit ve Karisma Kapoor, Dil'in 'Kıskançlık Dansı'nı yeniden yaratıyor. Suniel Shetty, Pagal Hai'yi ayakta alkışlıyor. Saygınlık

şermin

Member
Yetenek gösterisi Dance Deewane'nin yaklaşan bölümü 90'ların nostaljisinin doruğuna ulaşacak. Karisma Kapoor konuk jüri üyesi olacak ve Rakshak'ın başrol oyuncusu Suniel Shetty ve Dil To Pagal Hai'nin rol arkadaşı Madhuri Dixit ile birlikte programda yer alacak. Madhuri ve Suniel, Dance Deewane'de jüri olarak görev yapıyor. (Ayrıca Okuyun – Manisha Koirala, 'güvensizlik' nedeniyle Madhuri Dixit'le filmi geri çevirdiğini itiraf ediyor; bunu nasıl telafi ettiğini açıklıyor)


Madhuri Dixit ve Karisma Kapoor Dans Deewane'de
Madhuri ve Karisma, Kıskançlık Dansı'nı yaratıyor


90'lı yılların çocuklarının mutlu olmak için bir nedeni var. Yaklaşan Dance Deewane bölümünün bir promosyonunda, Madhuri ve Karisma'nın, Yash Chopra'nın 1997'de gişe rekorları kıran romantik müzikali Dil To Pagal Hai'den Uttam Singh tarafından bestelenen ikonik düelloları 'Dance of Envy'yi yeniden yarattığı görülüyor. Filmde her iki oyuncu da Shah Rukh Khan'ın karşısında rol aldı ve teke tek hesaplaşmalarının bir parçası olarak doğaçlama bir dans düellosu yaptılar.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Dance of Envy filminde siyah spor giyim giyerken Karisma ve Madhuri, gösteride sırasıyla siyah ve sarı etnik kıyafetleri tercih etti. Canlı izleyiciler onları alkışlarken, enerjik bir düello yaptılar. Suniel Shetty onları ayakta alkışladı ve onları “sektörümüzün en büyük dans yıldızları” olarak övdü. Sunucu Bharti Singh de iki oyuncuya övgüde bulundu.

Heyecanını internet bile kontrol edemiyordu. Bir Instagram kullanıcısı yorum kısmına şunları yazdı: “En sevdiğim dans (kalp gözlü emoji).” Bir diğeri ise şöyle yorum yaptı: “Dün gibi görünüyor (kırmızı kalp emojileri), hala genç aman tanrım (kırmızı kalpli ve ateşli emojiler) ).” Üçüncüsü, “İhtiyacımız olduğunu bilmediğimiz bir buluşma” yazdı.

Karisma'nın Dil To Pagal Hai'deki rolü


İlginç bir şekilde, birçok başrol oyuncusundan Dil To Pagal Hai'de Karisma'nın Nisha rolünü oynaması istendi, ancak onlar Shah Rukh ve Madhuri'nin yönettiği Yash Chopra romantizminde yardımcı rolü oynamak istemediler. Ayrıca dans yarışında Madhuri'ye karşı yarışmak istemediler. Kajol, Juhi Chawla, Urmila Matondkar, Manisha Koirala ve Raveena Tandon'un rolü reddetmesinin ardından Karisma sonunda bu rolü kabul etti ve hatta performansıyla Ulusal Ödül bile kazandı.

Karisma bundan sonra ilk şovu “Brown”da izlenecek. Bu arada Madhuri'nin Bhool Bhulaiyaa 3'te Vidya Balan'ın Manjulika'sının karşısında bir hayaleti canlandıracağı söyleniyor.


Haberler / Eğlence / televizyon / Madhuri Dixit ve Karisma Kapoor, Dil'in 'Kıskançlık Dansı'nı yeniden yaratıyor. Suniel Shetty, Pagal Hai'yi ayakta alkışlıyor. Saygınlık