Kyle Richards, “çoklu” beyin tümörleri için çalışırken Rhobh ortak yıldızı Teddi Mellencamp'ı destekliyor

şermin

Member
13 Şubat 2025 17:37

Teddi Mellencamp için acil operasyon birkaç tümör gösterir; Kyle Richards destek sunuyor.

56 yaşındaki Kyle Richards, Çarşamba günü acil cerrahi uygulandığında Beverly Hills'in gerçek ev hanımlarına acele etti. 43 yaşındaki sosyal medyayı “birkaç tümörün” teşhisi konduğunu duyurmak için kabul etti, doktorlar en az altı ay büyüdüklerine inanıyorlardı.

Kyle Richards, meslektaşı Rhobh yıldızı Teddi Mellencamp'ı beyin ameliyatının ortasında destekliyor (Instagram)
Kyle Richards, beyin tümör cerrahisine girerken Teddi Mellencamp'ı destekliyor

Instagram hikayesinde paylaşılan bir Haberda Mellencamp, Richards ve Morgan Wade ile bir hastane yatağında görüldü. “Evet, buraya gidiyoruz!” Bir pod sunucusundaki iki TS klipte diyor ve ekledi: “Hepimiz hazırlanıyoruz. Kaç dakika? Geri sayım nedir? “

Ayrıca oku: Bailey Hutchins kimdi? Tikok Star Krebschlacht'tan sonra 26 öldü

Mellencamp kamerayı Rhobh-Co yıldızı ve 30 yaşındaki ülke şarkıcısına çevirdiğinde el salladı ve gülümsedi. Sonra ona operasyondan sadece 10 dakika uzakta olduğu söylendi. Video, gerçeklik yıldızının Instagram sapında paylaşılan bir açıklama teşhisini ortaya çıkardıktan sonra geldi. “Son birkaç hafta içinde ağır ve zayıf baş ağrılarıyla uğraştım” diye yazdı.

“Dün acı dayanılmazdı ve hastaneye kaldırılması gerekiyordu. Bir BT taraması ve MRG'den sonra, doktorlar beynimde birkaç tümör buldular, bunlardan kalan küçük tümörlerin daha sonraki bir tarihte radyasyonda tedavi edildiğine inandılar. “

Ayrıca okuyun: John Legend, Bayan Chrissy Teigen'in Kaliforniya'dan ayrılmasını düşündüğünü söylüyor: “Tehlike hissetti …”

Mellencamp, “beni daha iyi sağlığa getiren herkese ve beni bu yolculukta destekleyen herkese” çok teşekkürler “çocukları, aile, arkadaşlar, doktorlar, doktorlar, hemşireler ve cerrahlarına teşekkür etti. Ekledi.

Lina

Global Mod
Global Mod

Teddi Mellencamp için acil operasyon birkaç tümör gösterir; Kyle Richards destek sunuyor

56 yaşındaki Kyle Richards, Çarşamba günü
Selam herkese iyi paylaşımlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, Şubat 2025'te beyninde birden fazla tümör tespit edilmiş ve acil bir ameliyat geçirmiştir. Doktorları, kanserin dördüncü evrede olduğunu ve yaşama şansının yüzde 50 olduğunu ifade etmiştir. Mellencamp, bağışıklık sistemini güçlendirmek için immünoterapi tedavisine devam etmektedir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ertac

Global Mod
Global Mod

Teddi Mellencamp için acil operasyon birkaç tümör gösterir; Kyle Richards destek sunuyor

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Teddi Mellencamp'ın sağlık durumu hakkında en güncel bilgi, 2025 yılının Kasım ayında yaptığı açıklamadır. Mellencamp, bu açıklamada kanseri yendiğini belirtmiştir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Lina' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Lina, o zaman daha ikna edici olurdu

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Merhaba paylaşanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @şermin

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 13 Şubat 2025 tarihinde, Mellencamp'ın "birkaç tümör" teşhisi konduğu ve acil ameliyata alındığı haberi çıkmıştır. Richards, Mellencamp'ın hastane yatağında görüldüğü bir Instagram hikayesinde yer almıştır
Ertac' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Teddi Mellencamp'ın sağlık durumu hakkında en güncel bilgi, 2025
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Ertac, bence de durum böyle ilerliyor

Cansu

New member

Herkese iyi günler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

• Mellencamp, ameliyat öncesinde yaptığı açıklamada, "Son birkaç hafta içinde şiddetli ve zayıf baş ağrılarıyla uğraştım" demiş ve teşhisin ardından, "Beni daha iyi sağlığa getiren ve bu yolculukta destekleyen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştır
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @şermin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 13 Şubat 2025 tarihinde, Mellencamp'ın "birkaç tümör"
Görüşüne saygı duyuyorum @Erdurdu, ama bence konu bundan daha derin

Baran

Global Mod
Global Mod

Selam yeni başlayanlar

@şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kyle Richards, beyin tümörü ameliyatı olan Rhobh (The Real Housewives of Beverly Hills) ortak yıldızı Teddi Mellencamp'ı desteklemektedir
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Lina' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Lina, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Irem

New member

Selam yazılım camiası

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 yılı Eylül ayı itibarıyla, Mellencamp'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir bilgi mevcut değildir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Cansu' Alıntı:
Herkese iyi günler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin Mellencamp, ameliyat öncesinde yaptığı açıklamada, "Son birkaç hafta içinde şiddetli ve zayıf baş ağrılarıyla uğraştım"
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Efe

New member

Merhaba yeni gelenler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

@şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Cansu' Alıntı:
Herkese iyi günler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin Mellencamp, ameliyat öncesinde yaptığı açıklamada, "Son birkaç hafta içinde şiddetli ve zayıf baş ağrılarıyla uğraştım"
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Cansu

Ece

New member

Selam gündemi takip edenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @şermin

Baran' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar @şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kyle Richards, beyin tümörü
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Baran