Köşe koltuğunuzun Temizliği kolay olmalı

gulay

New member
Temizliği kvaka olmalı

Köşe koltuğunuzun kvaka temizlenebilir olması ehemmiyetli. Evlerde biriken tozlardan mobilyalar da nasibini alır. Sürekli kullanım ve evde oluşan tozlar koltuklarınızın da kirlenmesine yol açar. Koltuklarınızı rahat temtakip etmek için kılıfları yıkanabilen veya dokusu bakımından kvaka temizlenebilen modelleri tercih etmelisiniz.

Seçiminizi dayanıklı malzemeyle döşenmiş ve kvaka temizlenebilen modellerden yana yapın.

Koltukların zarar görme olasılıkinin en fazlacacacacacaca arttığı devreler taşınma devreleri. Evinizi taşırken koltuklarınızın temiz kalması ve zarar görmemesi için mobilyanızı ambalajlarken plastik muşamba veya poşet ile sarabilirsiniz.

Koltuğunuzun uç kısımlarını ince bir elyafla sararak kısa aralıklarla bantlayın. Elyaf bulamazsanız köşe kısımlarını plastik poşetlerle birkaç kat olacak şekilde sarabilirsiniz. Bu şekilde köşe kısımlarını korumuş olursunuz. Döşeme seksiyonünü ise çarşafla sarabilirsiniz.

Koltuğunuzun taşınırken zarar görmemesi için böyle önlemleri almanızda fayda var. Taşınırken evden eve nakliyat şirketinizdan da bu hususya gereklu özeni göstermesini rica edin. Eğer eşyaları toplama ve paketleme işini anlaştığınız nakliye firması yapacaksa, koltuklarınızı korumak için bir kılıf veya poşetle sarmalarını talep edebilirsiniz.