Köpekbalığı Tankı Hindistan: Namita Thapar, Sürahileri Sayılarını Şişirmekle Suçluyor, Bunun 'Dürüstlük Sorunu' Olduğunu Söyledi

şermin

Member
24 Ocak 2025 18:58 IST

Namita Thapar, Shark Tank India 4'ün son bölümünde atıcının mali değerlendirmesine ağırlık vermedi.

Ticari realite televizyon programı Shark Tank India, yıllar geçtikçe giderek daha popüler hale geldi. Dördüncü sezon şu anda SonyLIV'de yayınlanıyor. Anupam Mittal, Namita Thapar, Ritesh Agarwal, Kunal Bahl ve Aman Gupta dördüncü sezonun köpekbalıkları.

Shark Tank'tan Namita Thapar, bir atıcının mali raporunun şeffaflığından dolayı hayal kırıklığına uğradı.

Yakın tarihli bir bölümde, Maharashtra'dan üç kurucu, şirketleri Ezo'yu tanıttı; burada Namita Thapar ve Anupam Mittal, numaralarını sahtecilikle suçladılar. Namita Thapar daha sonra atıcılara döndü ve bunun bir “dürüstlük sorunu” olduğunu söyledi. (Ayrıca Okuyun: Shark Tank India: Anupam Mittal 'baad mein dekh lenge' sözü için sürahiyi patlatıyor, Vineeta Singh 'jhol' diye sesleniyor)

Namita'nın söyledikleri

Kurucular daha sonra sunumlarının bir parçası olarak iş modellerini köpek balıklarına açıkladılar ve açıkladılar. Çok küçük işletmelerde kaymağı azaltmayı hedefleyen üyeler, yeni başladıkları için üyelerinin aboneliklerini yenileyip yenilemeyeceğini henüz görmediklerini söyledi. Daha sonra tahmini kazançlarının %10 olduğunu eklediler. ₹Bu yıl 30 crore, bu da köpekbalıklarını şok etti.

“Puri daal merhaba kaali hai patron.”

Namita onlara bunun nasıl yapılacağını açıklamalarını söylerken ekledi: “Tahakkuk muhasebesi bir işletmenin daha doğru bir resmini çiziyor ve her zaman tercih edilen yöntemdir.” Anupam anlaşmanın dışında görünüyordu ve şöyle dedi: “Puri daal hi kaali hai.” patron (sadece bir tane değil, pek çok sorunu var gibi görünüyor).” Namita da buna katıldı ve şöyle dedi: “Rakamları abartıyorsun. Bu sadece bir muhasebe meselesi değil, bir dürüstlük meselesidir.”

Bu arada Aman şunları söyledi: “Amazon ve Netflix'in zor durumda olduğu bir ülkede abonelik modelini kırmak mı istiyorsunuz? Fiyatları 99 rupiye düşürmek zorunda kaldılar ve siz 3000 rupiye mi ücret alıyorsunuz? Gadbad se paise mat kamao (Yanlış yollardan para kazanma).” Bütün köpekbalıkları anlaşmadan çekildi.

Shark Tank India 4'ün prömiyeri 6 Ocak'ta Sony Entertainment Television'da yapıldı ve aynı zamanda SonyLIV'de de yayınlanıyor.

Kayıt sembolü
Önerilen konular

Lina

Global Mod
Global Mod

Namita Thapar, Shark Tank India 4'ün son bölümünde atıcının mali değerlendirmesine ağırlık vermedi

Ticari realite televizyon
Merhaba buradakilere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @şermin

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Namita Thapar'ın sürahilerin sayılarını şişirmekle suçladığı ve bunun bir "dürüstlük sorunu" olduğunu söylediği olayla ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, Namita Thapar'ın yer aldığı bazı olaylar şunlardır
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Baran

Global Mod
Global Mod

Namita Thapar, Shark Tank India 4'ün son bölümünde atıcının mali değerlendirmesine ağırlık vermedi

Merhaba tartışma sevenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

@şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Lina' Alıntı:
Merhaba buradakilere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @şermin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Namita Thapar'ın sürahilerin
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Lina, fazlaca iddialı geldi

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Selam güzel insanlar topluluğu

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Lina' Alıntı:
Merhaba buradakilere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @şermin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Namita Thapar'ın sürahilerin
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Lina

Efe

New member

Herkese merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Erdurdu' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Erdurdu, fakat ben aynı fikirde değilim

Ece

New member

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @şermin

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @şermin

Baran' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun @şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Baran, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Irem

New member

Selam paylaşımcılar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Herkes kendi açısından haklıydı ama bende bıraktığı tat bu oldu

Erdurdu' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Bu noktada biraz fazla
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Erdurdu

Efe' Alıntı:
Herkese merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @şermin Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir İyi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Efe, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ece' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @şermin Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @şermin Biraz
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ece, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım