KBC 16 adayı Amitabh Bachchan'ın telefon ve ayakkabı hediyesinden memnun değil ve ayrıca bir araba istiyor. Ev sahibi 'Nahi Denge' diyor

şermin

Member
Amitabh Bachchan tarafından yönetilen Kaun Banega Crorati, yıllar boyunca sayısız ve eğlenceli anlar gördü. 27 Ocak'ta yayınlanan bir bölümde, bir aday Ujjwal Dutta, beklenmedik talepleriyle bile şaşırdı.

Amitabh Bachchan, KBC 16 adayına araba vermeyi reddediyor.

(Ayrıca okuyun: KBC 16: Bhuvan Bam, Kamiya Jani gergin, çünkü Amitabh Bachchan Jumma Chumma'da yuvarlanıyor. İşte nedeni)

Big B hakkında ne sordu

Oyun sırasında Ujjwal, Delhi'den upsc adlı, ödül para kazanan £6.40.000, 2025 için yeni bir cep telefonu içeren vizyon panosuna bir fikir paylaştı. Big B, henüz bir tane olup olmadığını şaşırttı. Aday cevapladı: “Hayır, onu KBC'de kazandığım fiyattan satın almayı planlıyorum.” Amitabh Bachchan cömertçe ona yeni bir telefon vermeye söz verdi.

Kaygısız değişim burada bitmedi. Ujjwal daha sonra itiraf etti: “Lütfen aldırmayın, efendim, ama gözlerim her zaman ayakkabılarınızda.” Big B hemen ona “iki veya üç çift ayakkabı” vermeyi teklif etti, bu da seyirciyi neşeli ve alkışlamaya teşvik etti.

Amitabh nasıl tepki verdi

Ujjwal daha sonra süperstarın bile reddetmesi gerektiği beklenmedik bir istekte bulundu. “Ayakkabı ve cep telefonu hayalimi yerine getirdin. Bunun için teşekkürler. Ama efendim, araba tutkum var. Süper otomobiller de dahil olmak üzere harika bir araba koleksiyonunuz var. Bu yüzden bir araba hayalimi tamamlayıp tamamlayamayacaklarını merak ettim ”dedi.

Amitabh Bachchan bir an için şaşırdı, ancak ticari markasıyla tepki verdi: “Bhaisaab hum sach btaa det hain, gaadi hum nahi denge (dürüstçe bir araba vereceğim).” kahkaha.

Daha sonra bir konuşmada, süperstar Ujjwal özel bir şey vaat etti. “İstediğiniz zaman arabamda sürebilirsin. Arabayı kendim süreceğim ve seni sürmeye götüreceğim ”dedi. Ujjwal Dutta ve ev sahibi arasındaki bu eğlenceli değişim, İnternet kullanıcıları Amitabh Bachchan'ın alçakgönüllülüğü ve hızlı şaka övgü yaptı.

KBC 16 hakkında

Kaun Banega Crorepati, Kim Milyoner Olacak Resmi Hintçe uyarlaması? Franchise, Amitabh Bachchan'dan popüler bir gerçeklik sınavıdır. Gösteri şu anda Sezon 16'da 25. yıldönümü oldu. Bu kilometre taşını kutlamak için ev sahibi, dijital yaratıcı ve komedyenler Samay Raina, Tanmay Bhat, Kamya Jani ve Bhuvan Bam ile özel bir bölümde etkileşime girdi.

Lina

Global Mod
Global Mod
Amitabh Bachchan tarafından yönetilen Kaun Banega Crorati, yıllar boyunca sayısız ve eğlenceli anlar gördü. 27 Ocak'ta yayınlanan bir bölümde, bir aday
Herkese iyi günler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Efe

New member
Amitabh Bachchan tarafından yönetilen Kaun Banega Crorati, yıllar boyunca sayısız ve eğlenceli anlar gördü. 27 Ocak'ta yayınlanan bir bölümde, bir aday
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Lina' Alıntı:
Herkese iyi günler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin Araya iliştirdim, umarım yersiz
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Lina, eline sağlık

Ece

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Efe' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Lina, eline sağlık
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Baran

Global Mod
Global Mod
Merhaba

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @şermin

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Lina' Alıntı:
Herkese iyi günler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin Araya iliştirdim, umarım yersiz
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Lina, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ertac

Global Mod
Global Mod
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Lina' Alıntı:
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Lina, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Irem

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Lina' Alıntı:
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Lina, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Cansu

New member
Selam akıl danışanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Irem' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bence burada
Tam olarak aynı fikirde değilim @Irem, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Cansu' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Tam olarak aynı fikirde
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Cansu, ama destekleyici veri göremedim

Ertac' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin Konu
Bu bakış açını anlıyorum @Ertac, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir ara tekrar
Düşüncene saygı duyuyorum @Irem fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor