Kaun Banega Crorepati 16: Samay Raina, Amitabh Bachchan'a mülkünde bir “Hissa” nı hak ettiğini söyler. İşte sebep

şermin

Member
Komedyen Samay Raina, Amitabh Bachchan, Kaun Banega Crorepati 16'nın gerçeklik sınavında Tanmay Bhatt ve Bhuvan Bam ile birlikte. Yaklaşan bölümün tanıtımı, Samay'ın güldükten sonra şakalarıyla güldüren süperstar gösteriyor.

Samay Raina, Amitabh Bachchan'ın mülkünde bir “Hissa” nı hak ediyor.

(Ayrıca okuyun: Amitabh Bachchan, neden Kaun Banega Crorepati'yi karşılamayı kabul ettiğini açıklıyor: “Ailem buna büyük bir hata dedi”)

Samay Raina, Amitabh'dan “Mal Mein Hissa”

En son promosyon Samay Raina'yı gösteriyor ve Amitabh'dan ünlü Shahenshah diyaloğunu okumasını istiyor. Superstar alıntılarından sonra, “Tohum Tumhare Baap'ım Hain, Naam Hai Shahenshah” Samay Şakaları “, Aapne Beta Bana Hi Diya Hai Toh Mülk Mei Thoda Thoda Hissa? Mülkünüzü paylaşıyor musunuz?)”.

Ev sahibi ve süperstar Samay'a övgüde bulundu ve şöyle dedi: “Mujhe 25 Hall Ho Gaye, Itna Hum Kabhi Nahi Hase Jitna Aaj Hain (bu şovu 25 yıldır organize ettim ve bugün olduğu kadar hiç gülmedim).”

Samay ayrıca, Amitabh'ın ünlü Juhu House Jalsa'da sadece güvenlik ile zulüm görmek için gizlice girme girişimi hakkında komik bir fıkra paylaştı. Gardiyanların sadece onu değil, aynı zamanda büyükannesini de dövdüğünü mizahi bir şekilde iddia etti. Segment tamamlandığında Samay, böyle efsanevi bir figürle oturma konusundaki şaşkınlığını ifade etti ve şöyle dedi: “Mujhe, Nahi Ho Raha Sir, Aapko Humare Saath Baithna Pad Raha Hai (bizimle oturduğunuza inanamıyorum).”

Taraftarlar promosyona coşkuyla tepki verdiler. Bir yorum şuydu: “İhtiyacımız olduğunu bilmediğimiz crossover.” Bir diğeri şöyle yazdı: “Bu çılgın!” Başka biri eklerken: “Eğlenceli olacak!”

Samay Raina hakkında

Samay, 2019'da ikinci sezonda Comicstaan sezonunu kazandıktan sonra popülerlik kazanan bir komedyen ve YouTuber. Daha sonra Viswanathan Anand, Hikaru Nakamura ve Vidit Gujrathi gibi harika insanlarla çevrimiçi satranç akışlarıyla tanındı. Onun mizahi ve çekici satranç içeriği, Hint seyircisi altında oyunun popülerleştirilmesinde önemli bir rol oynadı. Şimdi geçen yıl YouTube'da başladığı Hindistan'ın Got Latent şovu ile izleyiciyi koruyor.