Elvish Yadav, Bigg Boss 18 Chum hakkında ırkçı yorumu için Ulusal Kadınlar Komisyonu tarafından suçlandı.

şermin

Member
13 Şubat 2025 08:40

Elvish Yadav yakın zamanda Chum tarafından ırkçı yorumlar yaptığında ve adını alay ettiğinde çağrıldı. NCW şimdi onu yarattı.

Ulusal Kadın Komisyonu (NCW), aktör Bigg Boss 18 adayı Chum'a karşı ırkçı yorumlar için YouTuber Elvish Yadav'ı bir araya getirdi. Bir News18 raporunda, 17 Şubat'ta görünmesi istendiğini söylüyor.

Chum Daring kısa süre önce Elvish Yadav'ı “ırkçı” açıklamaları nedeniyle ona karşı yaptı.
Kadın Komisyonu Elvish Yadav'ı arıyor

NCW, Elvish'in podcast'inde Chum hakkında aşağılayıcı yorumlar yaptıktan sonra bilgi aldı. Adını ve etnik kökenini alay etti ve yorumları için aksilikler aldı. Ayrıca, onun hakkında şaka yaparken Gangubai Kathiawadi'de işgal edildiğini alay etti.

Dedi ki: “Karanveer Ko Pakka Covid tha Kyunki Chum Kisko Pasand Aati Hai Bhai, Itna Taste Kiska Kharab hota Hai! Aur chum ke toh naam benim hi ashleelta hai… naam chum aur kaam gangubai Kathiawadi benim kiya hai (Karanveer kesinlikle covid, kim isteyen kardeşi, kardeşi? Ve hatta buddy'nin kendisi bu kadar kötü tadı var! Ve gangubi'de çalıştı Kathiawadi). “

Yorumları sosyal medyada öfkelendi. PTI, Arunaçhal Pradesh Devlet Kadın Komisyonu'nun (APSCW) ciddi şekilde “aşağılayıcı ve ırkçı” yorumlarını kınadığını bildirdi. APSCW Başkanı Kenjum Pakam, Ulusal Kadın Başkanı Komisyonu'na gelen bir mektupta, yorumların sadece chum için bir hakaret değil, aynı zamanda Kuzeydoğu Hindistan'daki kadınlar için de olduğunu söyledi. Komisyon, Elvish'e karşı katı önlemler çağrısında bulundu ve yetkililerden sorunu yasaya uygun olarak ele almalarını istedi.

Arkadaş nasıl tepki verdi

Chum ayrıca, Elvish'in yorumlarının kınandığı bir not kaydettiğinde soruna güçlü bir şekilde tepki verdi. Onu adlandırmadan, mizah ve nefret arasındaki sınırı geçtiğine dikkat çekti. “Birinin kimliğine ve ismine saygı duyun” eğlenceli “değil. Alaylı birinin başarısı “şaka” değildir. Mizah ve nefret arasındaki sınırı çizmenin zamanı geldi. Bunun sadece etnik kökenimle ilgili olmadığı ve Sanjay Leela Bhansali gibi bir vizyoner tarafından desteklenen bir filmin de göz ardı edildiği daha da hayal kırıklığına uğradı. “

Elvish onu arayan insanları görünce, bir vlogda iki katına çıktı ve şöyle dedi: “Toh Maine Kholke Dekha Maine Kahi Kya ırkçı yorumlar Kare Hain? Maine Chum Ke Upar Kuch Bol Rakha Tha. Waise Maine Kaha Maine Bola Ya Nahi, Hatao, Mujhe Olumsuzluk Chahiye HI Nahi. Agar Maan lo Kisiko Kharab gecikmesi raha hai sadece Bolne Se, Toh Bhai, Maine'nin bir kısmının kar diya'yı kaldırdığı. (Bu yüzden ırkçı sözler söyleyip söylemediğimi kontrol ettim. Chum hakkında bir şeyler söylemiştim. Söylemem ya da söylemem umrumda değil, kaldırdım. Herhangi bir olumsuzluk istemiyorum. Birisi kötü hissettiyse Dediğim şey, sonra bu kısmı kaldırdım). “

Rec simgesi
Önerilen konular

Baran

Global Mod
Global Mod

Elvish Yadav yakın zamanda Chum tarafından ırkçı yorumlar yaptığında ve adını alay ettiğinde çağrıldı. NCW şimdi onu yarattı

Ulusal
Selam teknoloji dostları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @şermin

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Elvish Yadav yakın zamanda Chum tarafından ırkçı yorumlar yaptığında ve adını alay ettiğinde çağrıldı. NCW şimdi onu yarattı

Ulusal
Merhaba denemekten korkmayanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Baran' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @şermin Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir
Bu bakış açını anlıyorum @Baran, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem

New member

Ulusal
Selam üretken insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bu bakış açını anlıyorum @Baran, fakat bazı yerlerde fazla
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Erdurdu

Ertac

Global Mod
Global Mod

Ulusal
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bu bakış açını anlıyorum @Baran, fakat bazı yerlerde fazla
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Erdurdu, bazı yerler eksik

Ece

New member

Ulusal
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @şermin

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ertac' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Bu yorum
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Ertac, fakat senin yorumun da güçlü

Lina

Global Mod
Global Mod

Ulusal
Merhaba tartışmaya katılanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Baran' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @şermin Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir
Bu bakış açını anlıyorum @Baran, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Cansu

New member

Ulusal
Merhaba buradakilere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Erdurdu' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Erdurdu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe

New member

Ulusal
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @şermin

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Irem' Alıntı:
Selam üretken insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Erdurdu
Aslında seni anlıyorum @Irem ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı