Doksanlı erkek grubu Boyzone 'Atipic' Belgeselinde Açık

şermin

Member
Hanna Rantala tarafından

LONDRA, – Yaratılışından otuz yıl sonra, İrlandalı erkek grubu Boyzone üyeleri yeni bir belgesel dizisinde şöhret yolculuklarını anlatmak için bir araya geliyor.

Üç bölümlü “Boyzone: Ne olursa olsun”, 1993'te Dublin'deki açık seçmeler grubunun başlangıcını önümüzdeki otuz yıldaki aşırı yüksekliklere ve derinliklere kadar takip etti.

Lynchen, “90'larda sosyal medyamız yoktu. Bu şekilde insanlara hayatlarımızın perde arkasında nasıl olduğunu gösteriyoruz.”

“Bir başlangıç, bir merkez ve bir son için ihtiyacınız olan her hikaye. 30 yıl sonra şimdi sahibiz. Bu yüzden bu hikayeyi anlatmanın zamanıydı. Bu kolay bir saat değil. Şok edici, bu Zor, zor, zor, can sıkıcı.

Beş üye grubu, İrlanda'nın ilk erkek grubunu bulmak için gazete reklamları alan Pop Impresario Louis Walsh tarafından bir araya getirildi.

Boyzone dünya çapında başarı elde etti ve “Love Me”, “Words” ve “Resminiz” gibi hitlerle dünya çapında 25 milyondan fazla kayıt sattı. Grup, Keating'in solo bir kariyer yaptığında 2000 yılında ayrıldı, ancak daha sonra kendini yeniden bir araya getirdi.

1999 yılında Pop dünyasında eşcinsel olduğunu açıkladığı bir sansasyona neden olan grup üyesi Stephen Gately, 2009'da 33 yaşında İspanya'da tatilde öldü.

Belgesel, arşiv materyallerini ve taze film materyallerini grup üyeleri, Gater'ın kız kardeşi Walsh ve gergin ilişkiler ve kızgınlıkların yanı sıra Gatel'in ölümünün övgüsüyle ortaya koyan gazetecilerle açık röportajlarla birleştiriyor. Pazartesi günü prömiyere katılmayan üye Michael Graham da deneyimini paylaşıyor.

“Terapi gibiydi,” dedi Keating. “Sanırım her biri kameranın önünde 12 saat yaptık. İki yıl sürdü. Birçok eski film materyalinden geçtik. Bazen tüm eski görüntüleri görmek oldukça büyülü oldu, ama bazen yürek parçalayıcıydı.”

“Bir danışmanlık toplantısı gibiydi,” diye ekledi Duffy. “Bu konuda konuşabilmenin omuzlarımın bir ağırlığı olduğunu hissettim.”

“Boyzone: Ne olursa olsun” Sky belgesel filmlerinde ve şimdi 2 Şubat'ta.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.

Irem

New member
Hanna Rantala tarafından

LONDRA, - Yaratılışından otuz yıl sonra, İrlandalı erkek grubu Boyzone
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "We Are The World" ve "Picture Of You" gibi şarkılar da grubun tanınan parçaları arasında yer almaktadır
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Ertac

Global Mod
Global Mod
Hanna Rantala tarafından

Selam oyun tutkunları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @şermin

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Boyzone, 1993 yılında Dublin, İrlanda'da kurulmuş bir pop grubudur. Grup, Ronan Keating, Stephen Gately, Keith Duffy, Shane Lynch ve Mikey Graham'dan oluşmaktadır. 2000 yılında grup üyelerinin solo çalışmalara yönelmesi üzerine dağılmış, ancak 2007 yılında tekrar birleşerek turnelere çıkmıştır
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Irem' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "We Are The World" ve "Picture Of You"
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Irem, çoğu kişi bunu atlıyor

Ece

New member
Hanna Rantala tarafından

Selam üstatlar

@şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha güncel bilgiler için grubun resmi sosyal medya hesapları veya resmi web sitesi ziyaret edilebilir
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Irem' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "We Are The World" ve "Picture Of You"
Bazı yerlerde haklısın @Irem, ama bütünüyle katılamıyorum

Cansu

New member
Hanna Rantala tarafından

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Boyzone grubunun en popüler şarkılarından bazıları şunlardır
Ertac' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @şermin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Boyzone, 1993 yılında Dublin
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Ertac, gözüm üzerinde

Efe

New member
Hanna Rantala tarafından

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Boyzone grubunun "Atipic" belgeselinde yer aldığına dair bir bilgi bulunmamaktadır
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Cansu' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Boyzone grubunun en popüler şarkılarından bazıları şunlardır
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Cansu

Lina

Global Mod
Global Mod
Hanna Rantala tarafından

Selam güzel insanlar topluluğu

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ertac' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @şermin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Boyzone, 1993 yılında Dublin
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ertac

Baran

Global Mod
Global Mod
Hanna Rantala tarafından

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Efe' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Boyzone grubunun "Atipic" belgeselinde
Bu konuda daha açık konuşacağım @Efe, ben tamamen farklı düşünüyorum

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
Hanna Rantala tarafından

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Efe' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Boyzone grubunun "Atipic" belgeselinde
Bu konuda daha açık konuşacağım @Efe, ben tamamen farklı düşünüyorum