Divyanka Tripathi ilk TV şovunun travmatik olduğunu söyledi: 'Depresyona girdiğimi bilmiyordum'

şermin

Member
Aktris Divyanka Tripathi yirmi yılı aşkın süredir sektörde. Geçtiğimiz günlerde kariyerinin ilk aşamalarında depresyonla mücadele ettiğini itiraf etti ve ilk gösterisini “hayatının travmatik gösterisi” olarak nitelendirdi. Ayrıca okuyun: Divyanka Tripathi, bir zamanlar kendisine bir rol için bu yönetmenle birlikte olmanız gerektiğinin söylendiğini söylüyor ve bu, kariyerini mahvetmeye yönelik tehditleri ortaya koyuyor

Divyanka, Banoo Main Teri Dulhann'da (2006) Vidya Pratap Singh'i canlandırdıktan sonra üne kavuştu.
Ne dedi?

Hindi Rush ile yaptığı röportajda Divyanka, sektördeki yolculuğuna dönüp baktı. Yeh Hai Mohabbatein oyuncusu şunları söyledi: “İlk şovum hayatımın en travmatik şovuydu. Tab yeh Depresyon Ka Konsepti Nahi Pata Tha (İlk şovum hayatımın travmatik gösterisiydi. O zamanlar depresyon kavramını bilmiyordum).”

Oyuncu, sosyal medyadaki popülerlik nedeniyle insanların bu günlerde durumun daha fazla farkına vardığını paylaştı.

Divyanka ekledi, “Kehte hain na cehalet mutluluktur.” baatein hoti thi ek kamre mein aur jaise hi woh ek do logon ke naam nikalte the, rona shuru ho jaati thi (Cehaletin mutluluk olduğunu söylüyorlar. Belki de bilmediğim için) Depresyondan geçtiğimi bu yüzden ciddiye almadım ve çıktım. Ben ve arkadaşlarım bir odada konuşuyorduk ve o bir iki kişinin adını andığında ağlamaya başladım.

Havalandırmanın yardımcı olduğunu ve bu yüzden sabırla dinleyebilecek iyi bir terapiste veya arkadaşınıza sahip olmanız gerektiğini söyledi.

Divyanka'nın şov dünyası ile buluşması

2004 yılında Hindistan'ın En İyi Sinema Yıldızları Ki Khoj'a katıldı ve Bhopal bölgesinde ilk 8'de yer aldı.

Divyanka, ilk TV programı Banoo Main Teri Dulhann'da (2006) Vidya Pratap Singh'i canlandırdıktan sonra üne kavuştu. Ayrıca Dr. Ishita Iyer Bhalla, oldukça popüler olan Yeh Hai Mohabbatein (2013) dizisinde. 2017 yılında Nach Baliye 8 dans realite şovunda yer aldı ve birinci oldu. Khatron Ke Khiladi 11'de de yer aldı ve ikinci oldu.

Aktör en son “The Magic Of Shiri”de görüldü. 1996 yılında Delhi'de geçen dizi, maddi sıkıntı içinde olan ve kendini bir sahne sihirbazı olarak yeniden keşfetmeye karar veren bir kadını konu alıyor. Bu yeni yolculukta karşılaştığı zorluklara ışık tutuyor. Ayrıca Jaaved Jafferi, Namit Das, Parmeet Sethi, Pitabhash Tripathi, Neelu Kohli ve Darshan Zareewala da rol alıyor. JioCinema Premium'da yayınlandı.