Dipika Kakar aşırı fiziksel aktivite nedeniyle sol kolunu ihlal ediyor, kocası Shoaib Ibaim onu 'Nazar'ı geri yazıyor.

şermin

Member
Dipika Kakar şu anda Cook tabanlı gerçeklik televizyon programı ünlü Master Boss'ta görülebilir. Kocası Shoaib Ibrahim, son vloguna Dipika'nın sol kolunu yaraladığını bildirdi, çünkü “aşırı fiziksel aktivite” nedeniyle daha erken bir yaralanma tetiklendi.

Shoaib Ibrahim, Bayan Dipika Kakar hakkında bir sağlık güncellemesi paylaştı.

(Ayrıca okuyun: Dipika Kakar ve Shoaib Ibrahim, bir aya dönüştüğünde oğlu Ruhaan'ın ilk resmini paylaşıyor)

Dipika nasıl yaralandı

Vlogunda, Shoaib Ibrahim, Dipika'nın acı çekmeye başladığında, bunun ciddi bir şey olmadığını ve zamanla iyileşeceğinden emin olan bir doktoru ziyaret ettiğini açıkladı. Bununla birlikte, Dipika gözyaşlarında şiddetli ağrı nedeniyle eve döndükten sonra doktoru tekrar ziyaret etmek zorunda kaldılar. Videoda Dipika bir kol döngüsü giydi ve şöyle dedi: “Nefes aldığımda acı arttı ve bu yüzden durumum o gün gerçekten kötüydü.”

Shoaib ekledi: “Bir MRI ve BT taraması yaptık ve doktor bize Dipika'nın muhtemelen yaş veya fiziksel aktivite nedeniyle eski bir yaralandığını bildirdi. Doktor elini mümkün olduğunca tutmasını sağladı.

Ayrıca, “Kabhi Kabhi mujhe lagta hai yeh nazar lagne ki wajah se bhi ho sakta köpekbalığı (bazen bunun kötü gözden kaynaklanabileceğini hissediyorum). Geçen hafta, ünlü usta şefi için gerçekten iyi Koşmak.

Ünlü Master şefi hakkında

Gösteri Ranveer Brar, Farah Khan ve Vikas Khanna tarafından değerlendirildi. Bu sezon için katılımcıların listesi Tejasswi Prakash, Archahana Gautam, Usha Nadkarni, Nikki Tamboli, Abhijeeet Sawant, Rajiv Adatia, Kabita Singh, Faisal Shaikh, Chandan Prabhakar ve Gaurav Khanna yer alıyor.

Dipika Kakar ve Shoaib Ibrahim Hakkında

Dipika ve Shoaib iyi bilinen televizyon aktörleri. Hit şovu Sasural Simar Ka'nın setlerinde ilk kez bir araya geldiler, 2018'de aşık oldular. Dipika evlilikten sonra İslam'a dönüştürüldü ve 2023'te çift ilk çocuklarını karşıladı. Hayranlarını YouTube kanalları hakkında hayatlarıyla güncel tutuyorlar.

Baran

Global Mod
Global Mod
Dipika Kakar şu anda Cook tabanlı gerçeklik televizyon programı ünlü Master Boss'ta görülebilir. Kocası Shoaib Ibrahim, son vloguna Dipika'nın sol kolunu
Merhaba değerli arkadaşlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Lina

Global Mod
Global Mod
Dipika Kakar şu anda Cook tabanlı gerçeklik televizyon programı ünlü Master Boss'ta görülebilir. Kocası Shoaib Ibrahim, son vloguna Dipika'nın sol kolunu
Merhaba soru sahipleri

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Baran' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi
Bu bakış açını anlıyorum @Baran, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe

New member
Herkese iyi sabahlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @şermin

Lina' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu bakış açını anlıyorum @Baran, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Ece

New member
Selam dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Baran' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Baran

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
Merhaba soru sahipleri

@şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Lina' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @şermin Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu bakış açını anlıyorum @Baran, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Lina

Cansu

New member
Selam biraz göz atanlara

@şermin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri @şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Biraz daha sakin
Fikir güzel ama eksik kalmış @Erdurdu, birkaç örnek daha iyi olurdu

Ece' Alıntı:
Selam dostlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Senin değindiğin şey
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Ece

Efe' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @şermin Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Efe