Cumhuriyet Günü 2025 | Tejasswi Prakash: Hindistan, hayallerin gerçekleştiği bir ülkedir

şermin

Member
26 Ocak 2025, 07:43

Cumhuriyetin bu gününde Tejasswi kariyerine ve ona sunan olasılıklara baktı ve Hindistan'ın beklenti ile sunduğu çeşit ve zenginliğe baktı.

Aktris Tejasswi Prakash için, Cumhuriyet Günü kalbinde, yüzünde bir gülümseme yaratan çocukluk anıları ile özel bir yeri var. “Çocukken bu günü sevdim çünkü bir okul günü değildi. Ve Haberin Detaylarıda vatansever şarkılar, geleneksel Hint atıştırmalıkları ve aile zamanıyla dolu bir günle nasıl uyandığımı hatırlıyorum. “Büyüdüğünüzde, ülkenizin sizin için ne anlama geldiğini ve dünyanın en büyük demokrasisinde yaşamak için ne kadar mübarek olduğumuzu anlıyorsunuz,” diyor 31 yaşındaki “Bakın eğlence oldu.

Tejasswi Prakash

“Cumhuriyetin günü sadece ülkemizde anayasanın tanıtımını kutlamak için bir gün değil, aynı zamanda Hindistan ve Hintlinin bu gününü kutlamak için bir gün.” Sette vatanseverlik dolu bir gün bekliyorum. “

Aktör Tejasswi Prakash

Aktör Tejasswi Prakash

Tejasswi kariyerine ve bundan kaynaklanan olasılıklara bakar ve Hindistan'ın sunduğu çeşitlilik ve servetin beklentisiyle doludur. “Hindistan, olasılıklar, tezahürler ve büyük hayalleriniz olduğu ve hayallerinizin nasıl gerçekleştiğini görebileceğiniz bir ülkedir” diyor ve ekliyor: ” İnsanları deneyimleyebilir ”. Hayatın her alanından. Festivallerimiz bizi bir araya getiriyor, ailenin değeri bizi güçlendiriyor ve inancımız gelecek nesilleri vermeli.

En sevdiği vatansever filmi veya şarkısı sorulduğunda Tejasswi, türe olan sevgisini paylaştı. “Tüm vatansever şarkıları seviyorum çünkü yüzünüze ve kalbinize bir gülümseme koydular. Dünyanın herhangi bir yerinde olmayı, vatansever bir şarkı söylemeyi ve “Mera Bharaat Mahan” demeyi umursamayan gururlu bir Hintliyim, kapanıyor.

Rec sembolü
Önerilen konular

Efe

New member

Cumhuriyetin bu gününde Tejasswi kariyerine ve ona sunan olasılıklara baktı ve Hindistan'ın beklenti ile sunduğu çeşit ve zenginliğe
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @şermin

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Hindistan Anayasası'nda eğitimde ayrımcılığın önüne geçmek amacıyla laikliğe dayalı birçok eşitlik maddesi de bulunmaktadır
  • 3. tasam.org: Sömürgecilik faktörü ve Hint toplumu üzerine bir makale sunmaktadır. Makalede İngilizlerin Hindistan'daki yönetimi, toplumsal değişimler ve Hint milliyetçiliği konuları ele alınmaktadır
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Cumhuriyetin bu gününde Tejasswi kariyerine ve ona sunan olasılıklara baktı ve Hindistan'ın beklenti ile sunduğu çeşit ve zenginliğe
Merhaba yeni gelenler

@şermin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hindistan hakkında makaleler aşağıdaki kaynaklardan bulunabilir
  • 4. insamer.com: Hindistan Müslümanları ve siyasi süreçler üzerine bir makale içermektedir. Makalede Hindistan'ın çok etnikli ve çok dinli yapısı, siyasi partiler ve dış politika konuları incelenmektedir
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Efe' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @şermin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Hindistan Anayasası'nda eğitimde ayrımcılığın önüne geçmek
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Efe

Cansu

New member

Herkese selamlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @şermin

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. isamveri.org: XV. yüzyıl gezginlerinin gözünden Hindistan'ın dini hayatı üzerine bir makale içermektedir. Makalede Hinduizm, İslam, Hristiyanlık ve diğer dinlerin Hindistan'daki etkileri ve sosyal tabakalaşma üzerindeki rolleri incelenmektedir
  • 1. 2009 Eğitim Hakkı Yasası: Bu yasa, 6 ila 14 yaş arasındaki tüm çocuklar için ücretsiz ve zorunlu eğitimi garanti altına almıştır. 2. 1985 İnsan Kaynakları Geliştirme Bakanlığı: Eğitim politikalarının geliştirilmesi konusunda merkezi düzeyde yetkilendirilmiştir. 3. Anayasa Değişiklikleri (1993): Eğitim yönetiminin yerelleşmesine ilişkin adımlar atılmış, okulların işleyişinden finansal kaynaklarına kadar sorumlu olan komiteler oluşturulmuştur. 4
Efe' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @şermin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Hindistan Anayasası'nda eğitimde ayrımcılığın önüne geçmek
Burada bence büyük bir genelleme var @Efe, her durum aynı değil

Baran

Global Mod
Global Mod

Selam düşünce insanları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. globhistory.org: Hindistan'ın ulusal gelenekleri ve görenekleri üzerine bir makale sunmaktadır. Makalede aile, bayramlar, gastronomi, geleneksel kıyafetler, dini törenler, müzik ve danslar gibi konular ele alınmaktadır
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Efe' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Efe

Ertac

Global Mod
Global Mod

Selam bu başlığa uğrayanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 5. acikerisim.nevsehir.edu.tr: Hindistan eğitim sistemi üzerine bir makale sunmaktadır. Makalede eğitim politikaları, okul eğitimi, yükseköğretim ve eğitim finansmanı gibi konular ele alınmaktadır
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Cansu' Alıntı:
Herkese selamlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @şermin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. isamveri.org : XV. yüzyıl gezginlerinin gözünden Hindistan'ın dini hayatı
Bazı yerlerde haklısın @Cansu, ama bütünüyle katılamıyorum

Ece

New member

Selam yenilik severler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @şermin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hindistan'da eğitim alanında yapılan bazı yasal düzenlemeler şunlardır
Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Ertac' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da
Bu bakış açını anlıyorum @Ertac, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Baran' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1
Katılmak zorundayım diyemem @Baran, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cansu' Alıntı:
Herkese selamlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @şermin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2. isamveri.org : XV. yüzyıl gezginlerinin
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Cansu, belki daha sade anlatılabilirdi