CO -Beast Life'ın Yürür Ortası Anupam Mittal'in Shark Tank India'daki Gaurav Taney'e karşı yorumları

şermin

Member
10 Şubat 2025 02:54

Son zamanlarda Shark Tank India'da kaldığı süre boyunca Anupam Mittal, Gaurav Taneja'ya şunları söyledi: “Sen iyi bir etkileyicisiniz, ancak girişimciliği dış kaynaklardan sağlayamazsınız.”

YouTuber Uçan Canavar aka Gaurav Taneja kısa süre önce Shark Tank India'nın dördüncü sezonunda kurucu Raj Gupta ile fitness ve sağlık markası Beastlife'ı yenmek için ortaya çıktı. Köpekbalıkları sahadan etkilenmedi ve herkes tarafından reddedildi. Şimdi Raj Guppa, şovdaki Anupam Mittal'in sert yorumlarına tepki gösterdi ve şovda görünen birinin sadece viral olmak için zor işinden kaçınmaları gerektiğine inandığını açıkladı. (Ayrıca okuyun: 'Maza Ata': Beast Biest Gaurav Taneja, Asneer Grover hala Shark Tank India'da olsaydı ne olacağını itiraf ediyor)

Gaurav Taneja ve Raj Guppa kısa süre önce Beast Life'ı oynamak için Shark Tank'ta ortaya çıktı.
Raj Shark Tank hakkında ne dedi

Ayushman Pandita ile YouTube kanalında yaptığı konuşma sırasında Raj şunları söyledi: “Anupam, Gaurav'ın büyük bir etkileyici, ama korkunç bir girişimci olduğunu gösteren her ne olursa olsun. Ye Bada Galat Mujhe Laga Yaar. Şahsen, Meko Bura Laga. Çünkü Banda Mere Saath 2-2 Baje Tak Baith Kaam Kiya. Jo Ki Itni Mehnat Kar Raha Ho, Itni, Ho gibi birine söyleyemezsin. Usko AAP korkunç girişimci Bol, Muje Galat Laga'yı yapıyor (yanlış bir ifade olduğunu düşündüm. Kendimi kötü hissettim. Saatlerce çalıştım. Çok çalışıyor ve ona bunu söyleyemezsin. “

“Ap USko Aise Bezzat Kardo What Galat Hain '

“Ne Chezein Shayad Nahi Honi Chahiye Thi. Aap itna Kisi Ko Harsh Mat Bolo… Haifischank pe jo ata hai woh apni jaan laga detaylar hain kaam carne madeni. AP Usko Aise Bezzat Kardo Ne olmamalı. “Raj, köpekbalıklarının bazı şeyler söylerlerse viral olduklarını ve tam olarak bunun anlamı olduğunu bildiğini ekledi.

Gaurav ve iş ortağı Raj Guppa alanda aradı £Biraz sindirilebilir protein preparatlarına odaklanan başlangıçta% 1'lik bir katılım karşılığında 1 crore. Anupam Mittal sahadan memnun görünmüyordu ve ona şöyle dedi: “Sen iyi bir etkileyicisiniz, ama girişimciliği dış kaynaklardan sağlayamazsınız.”

Gaurav, hak etmediği satışlarını temizlemek için havayı temizlemek için YouTube kanalına giderdi £Bir saatte 1 crore. Kâr değil, satışları temsil eden bir miktardır.

Rec simgesi
Önerilen konular

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Son zamanlarda Shark Tank India'da kaldığı süre boyunca Anupam Mittal, Gaurav Taneja'ya şunları söyledi: "Sen iyi bir etkileyicisiniz
Selam takip edenler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @şermin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mittal, bu yorumu Gaurav Taneja'nın Beastlife adlı fitness markası için yaptığı sunumun ardından yapmıştır. Mittal, Gaurav'ın Beastlife'a yeterince zaman ve enerji ayıramayacağını, birden fazla girişimle uğraştığını ve diğer gelir kaynaklarını şeffaf bir şekilde açıklamadığını belirtmiştir

Lina

Global Mod
Global Mod

Son zamanlarda Shark Tank India'da kaldığı süre boyunca Anupam Mittal, Gaurav Taneja'ya şunları söyledi: "Sen iyi bir etkileyicisiniz
Merhaba ustalar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Anupam Mittal'in diğer bazı yorumları
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Erdurdu' Alıntı:
Selam takip edenler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @şermin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mittal, bu yorumu Gaurav Taneja'nın Beastlife adlı
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Erdurdu

Baran

Global Mod
Global Mod

Merhaba uzmanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gaurav Taneja ise, Shark Tank deneyiminden bir şey öğrenmediğini ve bu tür yorumların kendisini olumsuz etkilemediğini dile getirmiştir
Erdurdu' Alıntı:
Selam takip edenler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @şermin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mittal, bu yorumu Gaurav Taneja'nın Beastlife adlı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Erdurdu, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Irem

New member

Selam sevgili forum

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Anupam Mittal, Shark Tank India'da Gaurav Taneja'ya "İyi bir influencer'sın ama çok kötü bir girişimcisin" demiştir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Baran' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @şermin, gerçekten emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gaurav Taneja ise, Shark Tank
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Baran, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Cansu

New member

Merhaba yazılım ailesi

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @şermin

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Mittal'in Shark Tank India'da bazı girişimcilerin sunumlarını sert bir şekilde eleştirdiği ve onlarla güç mücadelesi yaşadığı yönünde iddialar da bulunmaktadır
Irem' Alıntı:
Selam sevgili forum Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Anupam Mittal, Shark Tank India'da
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem

Ece

New member

Merhaba üretim tutkunları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

• Gaurav Taneja ve Beastlife'ın diğer kurucusu Raj Gupta, Mittal'in yorumlarına katılmadıklarını ifade etmişlerdir. Raj Gupta, Mittal'in sözlerinin haksız olduğunu ve Gaurav'ın çok çalışkan bir kişi olduğunu savunmuştur
Erdurdu' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Erdurdu, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Efe

New member

Selam yol geçen hanı ahalisi

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @şermin

Ece' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Gaurav Taneja ve Beastlife'ın diğer kurucusu Raj Gupta, Mittal'in yorumlarına katılmadıklarını ifade etmişlerdir
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ece, çok genel kalmış

Ertac

Global Mod
Global Mod

Merhaba denemekten korkmayanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @şermin

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Erdurdu' Alıntı:
Haksız değilsin @Erdurdu ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu