Cinsel ilişkide erkekler hangi pozisyonları seviyor?

şermin

Member
Cinsel ilişkide erkekler hangi pozisyonları seviyor?
Cinsel ilişkinin kalitesi çiftlerin sağlıklı ve uzun ömürlü birliktelikler yaşayabilmeleri açısından son derece önemli.
Erkekler yaşanan cinsel ilişkinin zaman içinde rutine girmesinden sıkılır ve değişik pozisyonlar denemek ister. Bu anlamda erkeğiniz ile hem fikir olabilirseniz hem iki taraflı daha çok beğeni alabilir hem de cinsel hayatınızı çok daha renkli duruma getirerek erkeğinizi çok daha mutlu edebilirsiniz.
En sık kullanılan misyoner pozisyonu, her ne kadar erkeğin aktif olmasını sağlıyorsa da zaman içinde erkekler bu pozisyondan sıkılır. Ayrıca misyoner pozisyonu kadının da rahat hareket edebilmesine engel olur. Kadının sadece yatar pozisyonda kalması, cinsel temasta hiç aktif rol oynamaması ve erkeğin birleşmeyi sadece misyoner pozisyonu ile sürdürmesi özellikle uzun soluklu ilişkiler söz konusu olduğunda cinsel hayatı rutine sokabilir.
Erkek ne kadar severse sevsin, cinsel temasta aradığını bulamamaya başlaması zaman içinde uzaklaşmasına, ilişkiyi yormaya ve hatta kimi süre erkeğin diğer arayışlara yönlenmesine bile sebep olabilir. Kadınının da, erkek kadar birleşme sırasında aktif olması ve kimi süre cinsel ilişkiyi başlatmaları erkeklerin son derece hoşlarına gider.
Her ne kadar cinsel ilişki sırasında misyoner pozisyonu sık kullanılsa da, diğer pozisyonlara birleşme sırasında yer vermek erkeğiniz kadar sizi de heyecanlandıracak. Ve emin olun, değişik pozisyonlar denemek erkeğinizi çok daha ateşlendirecek, size daha çok tutku ve istek duymasını sağlayacak. Hele bir de bu pozisyonlara geçmeden evvelce resim olarak onu heyecanlandırmanız, onun gözüne hitap edecek ve cinsel isteğini daha da arttıracak iç çamaşırları üzerinizdeyken ön sevişmeye başlamanız, cinsel ilişkiye beraber hazırlanmanız, sizin kadar erkeğin de çok daha çok keyif duymasını sağlayacak.
İşte erkeklerin en çok sevdiği pozisyonlar
Jokey pozisyonu
İşte fazlası erkeğin bayıldığı pozisyonlardan biri. Erkekler bu pozisyona bayılır zira kadın bu pozisyonda aktif olandır ve kadının sevişmeyi bu pozisyon sırasında yönlendirmesi erkeğin oldukça hoşuna gider. Ayrıca hem erkek hem de kadın çok daha zevk alabilir. Kadının üstte, erkeğin altta bulunduğu bu pozisyon, kadın yüzü erkeğe dönükken uygulanabildiği gibi kadın sırtı erkeğe dönükken de uygulanabiliyor. Sevişme ve hareket etme hızını ayarlayabilmesi ve daha çok beğeni alabilmesi açısından kadın için avantajlı bir pozisyon bulunduğu kadar, erkeği keyiften çıldırtan da bir pozisyon.
Ayakta seks
Özellikle değişik sevişme şekilleri denemek isteyenler ve cinsel hayatlarına hareket katmak isteyenler için heyecan veren bir pozisyon olabilir. Erkek duvara yaslandığında ve çiftler öpüşürken, kadının erkeğin kucağına bacaklarını sararak oturması erkeğin hoşuna gidecektir. Tabi bu pozisyonu minyon ve zayıf bir erkeğiniz varsa uygularken ilgi edin çünküerkeğin bacak kasları kuvvetli değilse çok acele yorulabilir ve bacaklarında rahatsızlık yaşayabilir. her iki tarafa da son derece beğeni verebilir. Böyle bir halde ayakta seks gerçekleştirmek istiyorsanız kadının duvara ayakta durarak yaslandığı ve erkeğin birleşmeyi sağladığı pozisyon daha uygun.
Kaşık pozisyonu
Kadın ve erkeğin gene yana yana yattığı ve her ikisinin de aynı yöne bakarak ve erkeğin kadının arka kısmına geçmesi ile uygulanan pozisyondur. Bu pozisyon erkeğin aktif bulunduğu pozisyonlardan biridir.
Yogi pozisyonu
Bu pozisyonda yatağa sırt üstü uzanarak ve sırtını kavisleyerek elleri ve ayakları üzerinde dururken erkek dizleri üzerindeyken kadının bacakları arasından girer. Bu da erkekleri cezb eden pozisyonlar arasında.
Kucak pozisyonu
Bu pozisyonda erkek otururken, kadın erkeğin kucağına oturur ve birleşme gerçekleştirilir. Bu pozisyonda da kontrolün kadına geçmesi erkeğe daha çok heyecan verebilir. Ayrıca bu esnada çok daha rahat öpüşülebilir ve erkeğin kadının kalçalarına rahat rahat dokunabilmesi sağlanabilir.