Big Bang Theory, Kaley Cuoco ve Johnny Galecki'nin komik bir oyun akşamını birleştirdiğini oynuyor. Saygınlık

şermin

Member
Gösterinin ilk mevsimlerinde birlikte olan Kaley Cuoco ve Johnny Galecki, Big Bang Teorisi'ni oynuyorlar. Sonuçlara atlamadan önce, yeniden birleşmenin ne olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Kaley Cuoco ve Johnny Galecki, Royal Kingdom mobil uygulaması için mizahi bir reklamda buluşuyor.

(Ayrıca okuyun: Garip ve Güzel: Jim Parsons, “Genç Sheldon” da “The Big Bang Teorisi” karakterinin tekrarıyla ilgili)

Eski çift, Royal Kingdom mobil uygulaması için bir reklamda oynamak için bir araya geldi. Kaley Instagram'a gitti ve hayranları şaşırtan komik reklamı yayınladı.

Kaley ve Johnny, komik kimyalarını yeni bir reklamda restore ediyor

Kaley, @RoyalKingdom sayesinde “@SctionedJohnnygalecki ile Oyun Gecesi” yazıtıyla makaleyle bir not yazdı.

Johnny ayrıca reklamı yayınladı ve şöyle yazdı: “@Kaleycuoco ile oyun gecesi, @RoyalKingdom sayesinde ciddi bir yükseltme aldım. Bu insanlar benden Kraliyet Krallığı'nı istememi istediğinde inanamadım çünkü dürüstçe on bin seviyeden fazla inanılmaz olduğumu söylüyorum.

Eski çift komik

Reklamda Kaley masayı atıştırmalıklarla ayarlıyor ve masa oyunları gecesi için Johnny'yi organize etmeye hazır. Johnny içeri girer, Royal Kingdom'un mobil uygulaması hakkında konuşmaya başlar ve tüm masa oyunlarını pencereden çıkarır. Kaley, Johnny'nin eyleminden şaşırır ve “Bunlar benim oyunlarım!”

Johnny, gece için ihtiyacınız olan her şeyin birçok ilginç oyunu keşfetmesi gereken uygulama olduğunu açıklıyor. Birkaç silmeden kısa bir süre sonra Kaley, “Oh vay, bu eğlenceli, haklısın. Bu oyunlara ihtiyacımız yok” dediği gibi ikna oldu.

Johnny oyunun ücretsiz olduğunu, WiFi'ye ihtiyacı olmadığını ve reklamı olmadığını belirtiyorsa, Kaley neredeyse aklını kaybeder. Kredi kartlarını, internet yönlendiricinizi ve televizyonu da atar. Daha sonra soruyor: “Bu aşırı tepki mi?” Ve Johhny cevaplıyor: “Belki, ama bu oyun harika.” Aşağıdaki ekranı izleyin.

Kaley ve Johnny'nin ilişkisi hakkında

Kaley ve Johnny, 2007 yılında Penny ve Leonard'ı oynadıkları patlama teorisinin setlerinde ilk kez bir araya geldi. Oyuncular 2008 civarında ekranın dışında bir romantizm başlattı ve bitmeden neredeyse iki yıl önce tarihlendirdiler. Bununla birlikte, iyi notlarda ayrıldılar ve 2019 sonuna kadar gösteri için çekildikleri yıllar boyunca arkadaş kaldılar. Şovda, çiftin ilişkisi, Sezon 9'da düğümü bağlamadan önce “Tekrar tekrar” izliyor.

Kaley en son Chris Messina ile birlikte bir karanlık komedi gerilim filmi -TV serisinde görüldü. Ayrıca Harley Quinn'e Uçurtma Man: Cehennem Evet!, Yetişkinler için animasyonlu bir süper kahraman serisi verdi. Öte yandan, Johnny en son 2019 komedi draması olan bir köpeğin yolculuğu görüldü.