Beyaz Lotus yıldızı Aimee Lou Wood, 'ona' SNL eskizini '' böyle bir utanç 'olarak adlandırdı

şermin

Member
Aktör Aimee Lou Wood, Saturday Night Live'ın (SNL) onu yeni bir taslakla nasıl temsil ettiğinden memnun değil. HBO şovu Beyaz Lotus “Beyaz Potus” oldu ve ABD Başkanı Donald Trump, karısı Melania ve ailesi ile dalga geçti. Aimees, dost ve sevgi dolu Chelsea de aktör Sarah Sherman tarafından bucking dişleri ve görünüşe göre düşük akıl ile temsil edildi.

Aimee Lou Wood, SNL'nin onu nasıl temsil ettiği konusunda üzgün.
Aimee Lou Wood SNL'den çizimi çağırıyor

Aimee, bunun hakkında konuşmak için Instagram hikayelerine gitti. “SNL şeylerini kastettim ve hoş olmayan XO'yu buldum (kendimi dürüst hissettim, daha sonra silebilirdim).” Başka bir yazıda şunları ekledi: “Bir utanç çünkü birkaç hafta önce harika bir zaman geçirdim.

Aimee daha sonra SNL'nin ondan özür dilediğine katkı ekledi. Ayrıca Sarah'yı bunun için suçlamadığını söyledi. “Bu konuda söyleyeceğim son şey. Zeki değilim. Zeki ve iyi bir ruh hali içinde işyağı rahatsız etmeyi seviyorum. Ama şaka florürden geçti. Büyük boşluk dişlerim var, kötü dişlerim yok. Bu karikatüre karşı hiçbir şeyim yok – Kayakların geri kalanı, sadece bir sonun sonuyla zırh olan tek şeydi.

“Aslında son bir şey. @Sarahsquirds suçluluk x nefret etmiyor ve konsept X'ten nefret ediyor.”

Aimee hayranları da orta eskiz üzerinde şok oluyor. “Onu çağırmaya haklıydı,” diye yazdı X. “Birisi bunun neden kötü bir tutum olduğuna dikkat çekti.” Bazı insanların burada yanlış olanın, karakteri yerine aktrisle dalga geçtiğini fark etmediğini sanmıyorum … “

HBO'da çirkin çağırdı mı?

Aimee ayrıca setlerde bir imposter sendromu hissetme hissine sahiptir ve son yorumu hakkında “çirkin” anlamına gelir. Yeni bir röportajda GQ'ya şunu söylemişti: “Mike (Beyaz, Yaratıcı) şöyle demek zorunda kaldı:” Lütfen çirkin kızı almama izin ver! “” “

“HBO'da kimse beni çirkin demedi !!” Mike White'ın şovda “güzel bir şekilde” olduğu için nasıl savaştığını söyledi ve söyledi. “Dürüst olmak gerekirse, en güzel yerdi, ama küçük başım:” HBO beni istemedi. Ve HBO'nun neden beni istemediğini biliyorum, çünkü çirkin olduğum için “dedi.

Aimee ile birlikte, üçüncü sezon Jason Isaacs, Patrick Schwarzenegger, Parker Posey, Sam Nivola ve Sarah Catherine Hook'un işgali dahil. Carrie Coon, Leslie Bibb ve Michelle Monaghan, tesis ve Walton Goggins zamanlarında sorunları ortaya çıkan en iyi üç arkadaş olarak.