Amitabh Bachchan 'Sabse Buri Daant' hakkında konuşuyor ve temizlik evini çamurla oynamak için bir ceza olarak hatırlıyor. Saygınlık

şermin

Member
7 Şubat'ta yayınlanan Kaun Banega Crorepati 16 bölümlerinden biri olsa da, ev sahibi Amitabh Bachchan, çocukken yağmur sevgisi hakkında komik bir fıkra paylaştı. Ayrıca evinde çamurla oynandığı için nasıl cezalandırıldığını hatırladı.

Amitabh Bachchan, çocukluğunda bir ceza olarak evi temizlediğini hatırlıyor.

(Ayrıca okuyun: “Amitabh Bachchan, Rajinikanth hareket edemez,” diyor kötü aktör Allencier Ley Lopez, “Stilize Gösterisi” ni eleştiriyor))

Amitabh Bachchan, ailesi tarafından azarlandığını hatırlıyor

Eski bir genç katılımcı olan Arunoday Sharma, özel bir görünüm için şovda yer aldı. 2021'de zaten KBC'ye katılmıştı. Big B'ye çocukken aldığı en kötü fazlalığı sordu. Ona cevap veren süperstar ve ev sahibi şöyle dedi: “Jab paani barasta tha, pehli baarish hoti thi, toh hum bahut khudhte, baarish aur ekdum geele hoaaat,. Kim (eskiden uyarılırsa, ilk duşlar sırasında çok oynadık, yağmurda koştu ve tamamen ıslatılmıştı. Çamur slush'a dönüşecekti. Tüm arkadaşlarımız gelirdi ve birbirimize çamur atarız). “

Ebeveynlerinin onu tüm evi nasıl temizlediğini hatırlamaya devam etti ve “Pura Ghar Keechad Se Bhar Gaya. Humko. -'Clean Çamurda!).” “Dedi.

KBC hakkında

Kaun Banega Crorepati 25 yılı tamamladı. Yapımcılar bu yılın başında Silver Jubilee bölümünü kutladı. Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan'ın ev sahibi olarak gösterdiği üçüncü sezon hariç, 2000 yılında kuruluşundan bu yana KBC ile ilişkilendirilmiştir. Gösteri, Sony Entertainment televizyonunda ve ayrıca Sononyliv Streams'ta yayınlanıyor.

Amitabh Bachchan'ın son ve yaklaşan çalışmaları

Amitabh en son Nag Ashwin'in gişe rekorları kıran Kalki 2898'de görüldü. Deepika Padukone, Prabhas ve Kamal Haasan'ın da göründüğü bilim kurgu filmi £Küresel gişede 1000 crore. Superstar'ın Ashwathama olarak performansı hem seyirciyi hem de eleştirmeni etkiledi.

Daha sonra mahkeme salonunun drama Bölüm 84'te gösterilecek. Ribhu Dasgupta yönetiminde film, Diana Penty ve Abhishek Banerjee'yi kilit rollerde oynuyor.

Cansu

New member
7 Şubat'ta yayınlanan Kaun Banega Crorepati 16 bölümlerinden biri olsa da, ev sahibi Amitabh Bachchan, çocukken yağmur sevgisi hakkında komik bir fıkra
Selam bu başlığa uğrayanlara

@şermin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
7 Şubat'ta yayınlanan Kaun Banega Crorepati 16 bölümlerinden biri olsa da, ev sahibi Amitabh Bachchan, çocukken yağmur sevgisi hakkında komik bir fıkra
Merhaba değerli arkadaşlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @şermin

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Cansu' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara @şermin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Cansu

Irem

New member
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Cansu' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara @şermin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan
Ben burada biraz daha karamsarım @Cansu, ama geliştirilir

Ece

New member
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @şermin

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Erdurdu' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @şermin Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bilimsel açıdan
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Erdurdu

Efe

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Irem' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Ben burada biraz daha karamsarım @Cansu, ama geliştirilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem

Lina

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Efe' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Efe

Ertac

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Irem' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Ben burada biraz daha karamsarım @Cansu, ama geliştirilir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Irem

Baran

Global Mod
Global Mod
Selam yol geçen hanı ahalisi

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Irem' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Irem, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti