Amitabh Bachchan, nemlendiriciyi değil 'Karu Tel' kullandığını açıklıyor

şermin

Member
Kaun Banega Crorepati'nin (KBC) 16 aktörü ve moderatörü Amitabh Bachchan, cilt bakımını ve oyun şovundaki stilini sorduğunda genç bir adaya cevap verdi. Sony Entertainment Television Salı günü Instagram'a gitti ve Amitabh Bachchan ve The Girl arasındaki sohbetin kısa bir klibi yayınladı. (Ayrıca okuyun | Samay Raina, Amitabh Bachchan'ın önünde KBC 16'da Rekha'ya şaka yaptı mı?

Amitabh Bachchan, KBC 16 adayıyla eğlendirdi.
Amitabh, KBC adayı ile moda hakkında konuşuyor

Video, modaya uygun kıyafetler, aksesuarlar, yapım ve cilt bakımını sevdiği aday ile başladı. Sonra, Amitabh'ın moda hissini sevdiğini söyledi, bunun üzerine aktör bir yüz yaptı. “Macenta ve leylak gibi parlak renklerin” Amitabh'da iyi görüneceğini de sözlerine ekledi. KBC sunucusu modaya nasıl ilgilendiğini sorduğunda, okuldaki arkadaşlarla tartışmadan geldiğini söyledi. Amitabh yanıtladı: “Yaha tak baat aagayi hai (mesele burada başardı).”

Aktör daha sonra bir ünlünün kıyafetleri hakkındaki haberlerin bir yere seyahat ederlerse genellikle ayrıntılı olarak belirtildiğini söyledi. Devam etti. En son giydik “mi?

Amitabh cilt bakımını açar

Bir sonraki aday Amitabh iyi bir cilde sahip olduğunu söyledi. Bir cilt bakım rutini takip edip etmediğini sordu. “Nahi hum yeh sab nousi kartı (hayır, bunu yapmıyorum).” Bir kez daha nemlendirici kullanıp kullanmadığını sordu ve Amitabh'a cevap verdi: “Humko uska heceleme nahi aata toh lagayenge kaha se (yazımını bilmiyorum, nasıl kullanacağım)?”

Bir nemlendirici uygulaması gerektiğini önerdiğinde Amitabh cevapladı: “Hum Bohut Purane Zamane Ke Log Hai. Humko Yeh Sab Cheezo Ke Baare Mein Maloom Nahi Hai. Bachchpan Se Hum Aapko Bataye Hum Kya Kart Aaye Köpekbalığı? Karu tel lagate aaye hai aur kuch nahi (daha eski bir nesilden geliyorum. Tüm bunlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Size çocukluğumdan beri ne yaptığımı söylemeliyim? Hardal yağı uyguladım). Sonra güldü.

Video, Amitabh'ın adaya soruyu sormasıyla sona erdi. £1 crore. Altyazı şuydu: “Se Sawaal Puchte Puchte Aa Gayi Hain Yeh KBC Junior 1 Crore Tak! Aage Kya Hoga (sorular sorarken, bu KBC Junior ulaştı £1 crore. Sırada ne olacak)? “Gösteri Sony Entertainment televizyonunda saat 9'da yayınlanacak.

Baran

Global Mod
Global Mod
Kaun Banega Crorepati'nin (KBC) 16 aktörü ve moderatörü Amitabh Bachchan, cilt bakımını ve oyun şovundaki stilini sorduğunda genç bir adaya cevap verdi
Merhaba buradan geçen herkese

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Amitabh Bachchan'ın nemlendiriciyi değil, "Karu Tel" kullandığını açıkladığına dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, Amitabh Bachchan'a ait sosyal medya hesapları şunlardır
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Efe

New member
Kaun Banega Crorepati'nin (KBC) 16 aktörü ve moderatörü Amitabh Bachchan, cilt bakımını ve oyun şovundaki stilini sorduğunda genç bir adaya cevap verdi
Herkese iyi akşamlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Baran' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Amitabh Bachchan'ın nemlendiriciyi değil
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Baran, takip etmek lazım

Lina

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @şermin

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Efe' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Baran, takip etmek lazım
Dürüst olayım @Efe, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Erdurdu

Global Mod
Global Mod
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

@şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Baran' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @şermin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Amitabh Bachchan'ın nemlendiriciyi değil
Burada sana %100 katılamam @Baran, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Cansu

New member
Selam meraklılara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Efe' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @şermin Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Baran, takip etmek lazım
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Ertac

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Erdurdu' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun @şermin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Burada sana %100 katılamam
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Erdurdu

Irem

New member
Merhaba güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @şermin

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Ertac' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Genel çerçevede haklısın @Ertac, detaylar değişebilir

Ece

New member
Selam maceraperestler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @şermin

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Ertac' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @şermin Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Ertac, benzer sonuçlar gördüm