Akrep burcu kadını özellikleri

jale

New member
Akrep burcu kadını özellikleri
Hayatınızda bir Akrep burcu kadını varsa, Akrep burcu kadını özelliklerini iyi bilmelisiniz! Bu sayede mutlu ilişki kurabilir, onu doğru yönlendirebilirsiniz. Astrolog Neşe, Akrep burcu kadını özelliklerini anlatıyor.
Su grubunun üyelerinden olan Akrep burcu kadını, Pluto ve Mars’ın etkisinde kaldığı için, diğer su grupları gibi sakin değildir. O ihtiraslı ve cezp edici bir kadındır. Onun yaşam tutkusu çevresindekileri etkiler.

Akrep burcu kadını derin bakar
Gözleri oldukça etkilidir. Bakışlarıyla insanları yönlendirebilecek gücü içlerinde hissederler. Duygularını gözlerinden anlayabilirsiniz. Asi bir tarafları vardır. Kolay kolay kırıp dizlerini oturabilecek kadınlardan değillerdir.
Bir Akrep kadınıyla ilişkiye girecekseniz, ona karşı dürüst olmanız gerektiğiniz unutmamalısınız. Oldukça şüpheci olan bu burcun kadınlarını inandırmak ve onları güven konusunda teskin etmek zordur.
Eğer tutuğunu koparan, güçlü, cesur kadınları seviyorsanız, Akrep kadını sizin için biçilmiş kaftandır. Onun gücü ve cesaretinden etkilenirsiniz. Çevresindekiler ne derse desin, bildiği yoldan sapmayan ve inatçı bu kadınla bir araya geldiğinizde, çevresine yaydığı o güçlü enerjiden etkilenmemeniz mümkün değildir.