Aamir Ali, Sanjeeda Şeyh'in boşanmasından bu yana kızıyla temas halinde olmadığını açıklıyor, sevgiye sahip olamayacağını söylüyor

şermin

Member
06. Şubat 2025 09:48

Aamir Ali, Sanjeeda Şeyh'ten boşanmanın kendisi üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu ve artık kızıyla temas halinde olmadığını açtı.

Aamir Ali ve Sanjeeda Şeyh, dokuz yıllık evlilikleri sırasında Hint televizyonunun yıldız çiftlerinden biriydi. Çift, pandemiden kısa bir süre sonra ayrıldı ve 2021'de boşanmalarını tamamladı. Yeni bir röportajda Aamir, boşanmanın kendisi üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu ve artık kızı Ayra ile temas halinde olmadığını açıkladı. ((Ben de oku: Sanjeeda Shaikh, eski kocası Aamir Ali'nin “Demotive Yorumları” nı demotive etmeye çalışan ortaklarına tepkisi hakkındaki sessizliği kırıyor.)))

Aamir Ali ve Sanjeeda Şeyh'in 4 yaşındaki bir kızı Ayra var.
Aamir Ali boşanması ve kızı hakkında

Aamir, Bombay Times ile konuştu ve Sanjeeda ve Ayra ile konuşup konuşmadığı sorulduğunda “biriyle temas halinde olmadığını” söyledi. Aktör ekledi: “Dediğim gibi karmaşık. Benimki eski olduğu için yazıldı ve ben (Sanjeeda) bunun hakkında konuşmamaya ve birbirlerine saygı duymaya karar verdim.

Aamir, boşanmasından sonraki dönemde sevemeyeceğini hissettiğinde açıldı. “İçeride derin bir yerde kaçtığım açıktım.

Aktör, aşamanın, hala bir kalbim olduğunu tanımak zorunda kalan şu anki kız arkadaşı Ankita Kuketi'yi vurduğunda sona erdiğini ekledi.

Aamir Alis kariyeri

Aamir Ali, 20 yılı aşkın bir süredir Hint televizyonu ve akarsu dünyasında aktiftir. Rehne Waali Mehlon Ki ve Kya Dill Shark'ın performans gösterdiği Kahaani Ghar Ghar Kii gibi önde gelen televizyon sabunlarında sahne aldı. O ve Sanjeeda 2007'de dans gerçeklik şovu Re -biliye'yi kazandı. Aamir ayrıca Yeh Kya Ho Raha Hai gibi filmlerde sahne aldı? Luv hikayelerinden ve Faraaz'dan nefret ediyorum. Oyuncu en son Jiocinema Show doktorlarında görüldü.

Rec simgesi
Önerilen konular

Baran

Global Mod
Global Mod

Aamir Ali, Sanjeeda Şeyh'ten boşanmanın kendisi üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu ve artık kızıyla temas halinde olmadığını açtı
Merhaba tartışma sevenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aamir Ali ve Sanjeeda Şeyh, 2012 yılında evlenmiş ve 2021 yılında boşanmıştır. Çiftin, Ayra adında 4 yaşında bir kızı vardır
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Irem

New member

Aamir Ali, Sanjeeda Şeyh'ten boşanmanın kendisi üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu ve artık kızıyla temas halinde olmadığını açtı
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @şermin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ali, bu durumun karmaşık olduğunu ve eski eşi ve kızına karşı saygılı olmak için bu şekilde tercih ettiklerini belirtti. Ayrıca, boşanma sonrası kendini sevgiye layık görmediğini ifade etti. Ancak, şu anda yeni kız arkadaşı Ankita Kukreti ile ilişkisi sayesinde tekrar sevgi hissedebildiğini söyledi
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Baran' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aamir Ali ve Sanjeeda Şeyh, 2012 yılında evlenmiş ve
Bu örnek biraz uç bir örnek @Baran, o yüzden genelleme zor

Erdurdu

Global Mod
Global Mod

Herkese merhaba

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @şermin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aamir Ali, 2025 yılında verdiği bir röportajda, Sanjeeda Şeyh ile boşanmasından bu yana kızı Ayra ile temas halinde olmadığını açıkladı
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Baran' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aamir Ali ve Sanjeeda Şeyh, 2012 yılında evlenmiş ve
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Baran, bunu söylemeliyim

Lina

Global Mod
Global Mod

Selam millet

@şermin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Baran' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Baran, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ertac

Global Mod
Global Mod

Selam takip edenler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Irem' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @şermin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ali, bu durumun karmaşık olduğunu ve eski eşi ve kızına karşı saygılı olmak için
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Irem, ama önemli değil

Ece

New member

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @şermin

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Ertac' Alıntı:
Selam takip edenler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Irem, ama önemli
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Ertac

Cansu

New member

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Irem' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @şermin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ali, bu durumun karmaşık olduğunu ve eski eşi ve kızına karşı saygılı olmak için
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Irem

Efe

New member

Selam sevgili insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Cansu' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @şermin Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Cansu, onu vurgulaman yerinde