Vanderpump Kuralları yıldızı Lala Kent, SeaWorld'ün dramatik bir PETA ekranında boykotu talep ediyor: “Sadece beni yok ediyor”

şermin

Member
12 Mayıs 2025, 19.08

Lala Kent, SeaWorld gibi deniz parklarının boykotunu çağırıyor ve PETA AD'de ORCA'nın sömürülmesini vurguluyor.

Lala Kent, SeaWorld gibi deniz parklarına dayalı olarak boykot iddiaları yaptı. PETA için dramatik yeni bir reklamda, Vanderpump Kuralları yıldızı su altına bakarken bir bikiniye çıktı. Altı Pazartesi günü yayınlanan bir röportajda, Orcas'ın sömürülmesinin onu nasıl “yok ettiğini” açıkladı.

Lala Kent, PETA (PETA) için dramatik yeni bir ekranda SeaWorld'ün boykotunu talep ediyor
Lala Kent, Dramatik Bir PETA ekranında SeaWorld Boykott'u talep ediyor

“Çocuklarım ve bağımızı düşünürsem, bebeklerimin benden uzaklaştığını hayal edemiyorum,” dedi Kent çıkışa dedi ve eğlence parklarındaki eğlence cazibe merkezlerinin bir parçası olarak tanklardaki orcas kısıtlamasına atıfta bulundu. Yüzeye ulaşmaya çalışan 34 yaşındaki PETA ekranı için eşlik eden bir postada görülebilir.

Posterdeki bir mesajda şöyle diyor: “Gerçek: Hayvanlar SeaWorld'de acı çekiyor.” Bu arada, Kent çıkışa şunları söyledi: “Önümde bir ebeveyn durduğumda ve çocuğunuzu SeaWorld'e nasıl getireceğinden bahsettiğimde, ilk sözüm 'olmaz' olmazdı.” “Orcas bir baklada olmalı. Geliyorlar. Ve anneleri tarafından yırtılan bebekler kendilerini yok ediyorlar.”

Gerçek yıldızı devam etti: “Bu memeliler günde 150 mil kadar yüzüyorlar ve bana hayatlarının geri kalanında onları bir tankta tutacağımızı söylüyorlar mı? Sadece beni yok ediyor çünkü ben ve kızım arasındaki bu bağın neye benzediğini biliyorum.”

Eski Fanké Randall Emmett ve onu bir sperm dağıtıcı aracılığıyla selamlayan 7 aylık kızı Sosa ile kızı Ocean (4) Kent, çocuklarına öğrettiğini açıkladı.

Haberler / Eğlence / TV / Vanderpump Kuralları yıldızı Lala Kent, SeaWorld'ün dramatik bir PETA ekranında boykotu talep ediyor: “Sadece beni yok ediyor”

Daha az görmek