Sudhanshu Pandey, Anupamaa ortak yıldızı Rupali Ganguly ile dondurulmuş bir kan davası ile havayı temizler

şermin

Member
Sudhanshu Pandey ve Anupamaa'daki yardımcı yıldızı Rupali Ganguly ile ilgili sözde bir kan davası hakkında söylentiler, bir süredir, özellikle 2024'teki şovdan ani çıkışından sonra bir süredir dolaşımda. Sudhanshu, rekoru temizlediğini ve ikisi arasında gözyaşı döktüğünü bildirdi. Çok okuma: Rupali Ganguly, Alisha Parveen'in Anupamaa'dan çıkmasından sorumlu olup olmadığı sessizliği kırıyor

Çekim yaparken Rupali ile çıkmayan Sudhanshu'nun söylentileri, gösteriden ayrıldığını duyurduğunda ortaya çıktı.

Ona göre, onun ve Rupali arasında, çekiş kazanan spekülasyonları etkili bir şekilde sona erdiren her şey yolunda.

Sudhanshu Pandey Sessizliği Kırıyor

Ekranla yapılan bir röportajda Sudhanshu, Anupamaa'dan ayrılma kararı, rolünün Vanraj Shah'ın popülaritesi ve Rupali ile çatışmalara olan hevesinden bahsetti.

Sudhanshu, çıkışını halka açık bir şekilde yapma kararından bahsetti ve şöyle dedi: “Sosyal medyada çıkışımı duyurmamın nedeni, izleyicilerime karşı sorumlu olduğumu hissettim. Vanraj'ın nereye gittiğini merak edenler onlara şovun bir parçası olmayacağımı söylemek zorunda kaldı. Daha sonra şok olmalarını veya kırılmalarını istemedim. En azından onlara kişisel olarak söyledim ve başka kaynaklara çarpmadılar. “

Ayrıca Rupali ile Rupali arasındaki konular hakkında söylentiler hakkında konuştu ve şöyle dedi: “Çok fazla hikaye olmasına rağmen, ne dediğimi, tarihin tarafımdı ve yüzde 100 gerçekti. Hikayelerin gerçeklikle ilgisi yok, onlara inanmayın. Her şey iyidir; Dört yıl harikaydı. Hayatım boyunca Anupamaa'nın bir parçası olacağım. Rupali ile denklem iyi. Geçenlerde onunla konuştum. Bana Instagram'da bir şeyler yazdı ve biz bunu tartıştık. Yani her şey yolunda. “

Şovun özel bir şey kalacağını söyledi çünkü “şovdan çok kazandı”.

Yarık söylentileri hakkında

Çekim yaparken Rupali ile çıkmayan Sudhanshu'nun söylentileri, gösteriden ayrıldığını duyurduğunda ortaya çıktı. Başarılı bir dört yıllık koşudan sonra, Vanraj Shah'ın rolünü taşıyan Sudhanshu, şovdan ayrıldığını duyurduğunda herkesi şok etti. Bunu şovdan birçok şok edici çıktı izledi. 15 yaşındaki sıçramadan sonra, Gaurav Khanna, Nidhi Shah ve Kunwar Amar Singh de dahil olmak üzere birçok aktör şovdan ayrıldı.