Suç Devriyesi ve Splistvilla filmleriyle tanınan aktör Nitin Chauhan 35 yaşında öldü; Rol arkadaşı Vibhuti Thakur taziyelerini iletti

şermin

Member
08 Kasım 2024 12:06 IST

Nitin Chauhan'ın rol arkadaşı Vibhuti Thakur, Instagram hikayelerinde şöyle yazdı: “Keşke tüm sorunlara dayanacak güce sahip olsaydın.”

India Today'de yer alan bir habere göre Nitin Chauhan, Mumbai'deki dairesinde ölü bulundu. 35 yaşındaki aktör, Dadagiri adlı realite şovunun ikinci sezonunu kazanması ve MTV Splitsvilla ve Crime Patrol programlarına katılmasıyla tanınıyor.

Nitin Chauhan 35 yaşında öldü, başrol oyuncusu Vibhuti Thakurs'un paylaşımı intihara işaret ediyor
Arkadaşlar taziyelerini iletti

Nitin'in ölümüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ederken arkadaşları ve meslektaşları sosyal medya üzerinden başsağlığı diledi. Nitin'le siyah beyaz bir fotoğraf paylaşan Vibhuti Thakur, Instagram hikayelerinde şöyle yazdı: “Huzur içinde yat canım… gerçekten şok oldum ve üzüldüm… keşke tüm sorunlara dayanacak güce sahip olsaydın… keşke zihinsel olarak güçlü olsaydın Vücudunuz gibi güçlü.”

TV oyuncusu Sudeep Sahir de Instagram Hikayelerinde Nitin'in bir fotoğrafını paylaştı ve şöyle yazdı: “Huzur içinde yat dostum (kalp kırıklığı emojisi).” Hem Vibhuti hem de Sudeep, SAB TV gündüz dizisi Tera Yaar Hoon Main'de Nitin ile ekran alanını paylaştı. Nitin televizyona son kez 2022'de bu programda çıkmıştı.

Nitin Chauhan hakkında

Nitin, Uttar Pradesh'teki Aligarh'dan geliyor. 2009 yılında Bindass kanalının realite şovu Dadagiri 2'yi kazanarak TV endüstrisindeki atılımını gerçekleştirdi. Nitin daha sonra MTV Splitsvilla Sezon 5 gibi realite şovlarında ve Zindagi Dot Com ve Crime Patrol gibi diğer şovlarda rol aldı. Instagram hesabı, aktörün aynı zamanda bir fitness manyağı olduğunu gösteriyor.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör