Sreejita De, Michael Blohm-Pape ile geleneksel bir törenle yeniden evlenir. Resimleri görün

şermin

Member
14 Kasım 2024 20:35 IST

Perşembe günü Sreejita De, Goa'daki geleneksel düğününden güzel anları paylaştı

Aktör Sreejita De ve Michael Blohm-Pape'in aşk hikayesi daha da güzelleşti. Çift, Goa'da samimi bir geleneksel Bengal töreninde tekrar yemin etti. Ayrıca okuyun: Sreejita De: Almanya'ya seyahat edemediğimiz için kocamın Noel'de evindeymiş gibi hissetmesini sağlamaya çalıştım

Sreejita De geçen yıl Michael Blohm-Pape ile evlendi.
Yeminlerin yenilenmesi

Perşembe günü Sreejita, geleneksel Goan düğününden törenin mutluluğuna ve eğlencesine bir bakış sunan güzel anları paylaştı.

Sreejita, fotoğraflara “Bir ömür boyu değer verildi, sonsuza dek yakalandı…” şeklinde başlık attı.

Geleneksel düğün için Sreejita, alnına altın takılar ve geleneksel bir topar ile güzel bir şekilde eşleştirilen klasik kırmızı bir sari giydi. Görünümünü geleneğin özünü yakalayan altın rengi bir dupatta ile tamamladı. Bu arada Michael, geleneksel topor veya mukutla tamamlanan şerwani ve pijamayla şık görünüyordu. Fotoğraflar sosyal medyada yayınlanır yayınlanmaz arkadaşları ve hayranları yorum kısmına çifti tebrik etti.

Çift hakkında

Hint düğünü, geçen yıl Almanya'da güzel bir Katolik töreninde yemin ettikleri ilk düğünlerinin ardından geldi. O sırada fotoğraflarını yayınladı ve şunu yazdı: “Bugün el ele, sonsuzluğun başlangıcını kutluyoruz.” İlk fotoğraf onu ve Michael'ı kilisedeki sunağa bakarken gösteriyordu. Siyah bir takım elbise giyerken, tertemiz beyaz bir elbise giyiyor. İkinci fotoğraf yüzlerine daha iyi bir bakış sunuyor. Sreejita minimal makyaj yapıyor ve elmas bir kolye takıyor. Üçüncü fotoğrafta törenden sonra öpüşürken görülüyor.

Bir süre önce Hindustan Times'a verdiği röportajda, konu düğün yeri olduğunda Goa'nın her zaman istek listesinin başında yer aldığını paylaşmıştı.

Şöyle dedi: “İkimiz de plaj aşığıyız. Karantina sırasında bu eyalette sekiz ay geçirdiğimiz için Goa da kalplerimize çok yakın. İşte o zaman bu yere aşık olduk. Ailem düğünün Kalküta'da yapılmasını istedi ama ben Goa'da yapılması konusunda ısrar ettim.”

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör