Serinin yaratıcısı “Squid Game 2”nin “daha büyüleyici” olacağına söz veriyor

şermin

Member
*

Serinin yaratıcısı “Squid Game 2”nin “daha büyüleyici” olacağına söz veriyor

Daha büyük bir oyuncu kadrosu ve daha büyüleyici oyunlarla 2. Sezon

*

3. Sezon zaten post prodüksiyon aşamasında, İngilizce versiyonu şunu ima ediyordu:

*

Lee Jung-jae'nin karakteri yeni sezonda intikam ve adalet arıyor

kaydeden Hanna Rantala

LUCCA, İtalya – TV şovunun yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, “Squid Game”in merakla beklenen ikinci sezonunda intikamın yayında olacağını söylüyor ve orijinalinden daha geniş bir karakter kadrosu ve daha heyecan verici zorluklar vaat ediyor.

Toskana'nın Lucca kentinde yeni sezonun ilk küresel tanıtım etkinliğine katılan Hwang, Reuters'e Kore dizisinin üçüncü baskısının zaten post prodüksiyon aşamasında olduğunu söyledi ve İngilizce versiyonunun da yolda olabileceğini ima etti.

“Squid Game”in ilk sezonu 2021 yılında yayınlandığında Netflix’te tüm zamanların en çok izlenen dizisi oldu.

Hwang, Drama Dizisinde En İyi Yönetmenlik dalında Emmy ödülünü alırken, Lee Jung-jae Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu dalında Emmy Ödülü'nü aldı. Her ikisi de bu unvanları evine götüren ilk Asyalılardı ve İngilizce dışında bir serinin ilkiydi.

Büyük izleyici kitlesi göz önüne alındığında, distopik dizi kaçınılmaz olarak yenilendi ve 26 Aralık'ta yayın hizmetine sunulması planlanıyor; üçüncü ve son bölüm ise 2025'te yayınlanacak.

Dizinin yazarı, yönetmeni ve yapımcısı Hwang, “İkinci sezonda, ilk sezonu atlatan Gi-hun oyunlara bu kez kazanmak için değil, bu oyunlara son vermek için geri dönüyor” dedi.

“Bu sefer daha geniş bir karakter kadrosu ve daha etkileyici oyunlar olacak, bunların hepsi izleyicilerin sevgisini ve desteğini hak ediyor” dedi. Gerilim dizisi, bir servet kazanma şansı için ölümcül çocukluk oyununda hayatta kalma mücadelelerine katılan, mali açıdan sıkıntı çeken yarışmacıları konu alıyor.

Yeni sezon, ilkindeki olaylardan üç yıl sonra geçiyor ve Lee'nin karakteri Seong Gi-hun'un yeni katılımcılarla birlikte yaşam ve ölüm oyununa geri dönüşünü konu alıyor.

Lucca Comics & Games etkinliğine de katılan Lee, Reuters'e orijinali geliştirme konusunda baskı olduğunu söyledi ve eski bir kumar bağımlısı olan karakterinin artık değiştiğini ekledi.

“Gi-hun 2. Sezonda tamamen farklı bir insan. Bu sefer intikam almak istiyor. Oyunların arkasındaki kişileri yakalayıp adalet önüne çıkarmak istiyor” dedi.

Hollywood haber sitesi Deadline bu hafta, 1999'un hit filmi Fight Club'ı yöneten ABD'li yönetmen David Fincher'ın Netflix için Squid Game'in İngilizce versiyonu üzerinde çalıştığını bildirdi.

“Bunun resmi olduğunu düşünmüyorum, bu yüzden bu konuda fazla bir şey söyleyemem. Ama biliyorsunuz, ona bir film yapımcısı ve yaratıcı olarak saygı duyuyorum” dedi Hwang, rapor hakkında soru sorulduğunda.

“Yani eğer öyleyse, onu izlemeyi ve görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.”

Bu makale, metinde herhangi bir değişiklik yapılmadan otomatik bir haber ajansı beslemesinden oluşturulmuştur.