Salman Khan, güvenlik tehdidi nedeniyle Bigg Boss 18'e geri döndü: Ailemin neler yaşadığını biliyorum

şermin

Member
19 Ekim 2024 00:37 IST

Daha önceki tehditlere rağmen Salman Khan, Bigg Boss 18'deki sunuculuk görevine devam etti ve yakın bir arkadaşının yakın zamanda ölmesinin ardından daha az enerjik görünüyordu.

Salman Khan için ölüm tehditleri olsa bile iş her şeyden önce geliyor. Aktör, Cuma günü Weekend Ka Vaar'ın başka bir bölümünün çekimlerini yaparken Bigg Boss 18'deki sunuculuk görevine devam etti. Aynı şeyin (Cumartesi günkü bölüm) bir promosyonu bugün çevrimiçi olarak paylaşıldı; bu, Salman'ın yakın arkadaşı siyasetçi Baba Sıddık'ın ölümünden bu yana ilk kez kamuoyu önüne çıkışına işaret ediyordu.

Salman Khan, Bigg Boss 18'e geri döndü ve defalarca hayatıyla tehdit edildi.
Bigg Boss'e geri dön

Promosyonda Salman'ın geçen haftaki kusurlu yarışmacıları sıralarken her zamankinden daha az enerjik göründüğü görülüyor. Avinash'ın kötü davranışı hakkında yorum yaptı ve ona ebeveynlerinin onun hakkında ne düşüneceğini sordu. Avinash yakın zamanda programda Chum Darang'la hararetli bir tartışma yaşadı ve görünüşe göre ona karşı ırkçı yorumlarda bulundu.

“Mere par bhi bahut saare laalchan lagae gae hain (Birçok şeyle suçlandım). Annemle babamın neler yaşadığını biliyorum” dedi Salman tanıtımda.

Daha sonra Arfeen Khan'ın yanına gitti ve evde kimseyi dinlemediğini söyledi. Arfeen durumun aslında böyle olmadığını kabul ettiğinde Salman alaycı bir şekilde evdeki herkesin ve hatta Salman'ın bile Arfeen'in emrinde olduğunu söyledi.

Salman Khan'a yönelik tehditler

Mumbai Trafik Polisi talepkar bir tehdit mesajı aldı ₹Bir yetkili Cuma günü yaptığı açıklamada, Salman Khan'dan 5 crore'nin alındığını söyledi. Bharatiya Nyaya Sanhita (BNS) yönetimindeki Worli polis karakolunda, şehir trafik kontrol odasının Perşembe öğleden sonra WhatsApp yardım hattı aracılığıyla mesajı almasının ardından bir tehdit ve gasp vakasının kaydedildiğini söyledi.

Yetkili, davanın bir trafik polis memurunun şikayeti üzerine kaydedildiğini de sözlerine ekledi. Gönderen ayrıca tehdidin hafife alınmaması gerektiğini de söyledi. Bir yetkili, soruşturma için cezai soruşturma departmanının çağrıldığını ancak tehdidin ciddi olmadığını tespit ettiğini ve bunun ardından yerel polisin soruşturmaya başladığını söyledi.

Süperstar daha önce de Lawrence Bishnoi çetesinden ölüm tehditleri almıştı. Bişnoi çetesi üyelerinin de Nisan ayında oyuncunun Bandra'daki evinin önünde ateş açtığını söyledi. Bu arada Navi Mumbai polisi Perşembe günü Bishnoi çetesinin Haziran ayında Khan'ı öldürmeye yönelik bir komplosunu ortaya çıkardığını ve silahlı adamlardan birinin, Haryana'nın Panipatlı Sukhbir Singh'i olarak tanımlanan birini tutukladığını söyledi.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör