Rupali Ganguly'nin üvey kızı Esha Verma, 'acımasız' 50 Crore hakaret davasını eleştirdi: 'Doğruyu söylediği için cezalandırıldı'

şermin

Member
Aktör Rupali Ganguly'nin üvey kızı Esha Verma, geçtiğimiz birkaç haftadaki yorumları ve Haberlarıyla ilgili bir açıklama yayınladı. Esha bunu Instagram hikayelerinde ima etti ₹Rupali, 50 milyon dolarlık bir hakaret bildirimi almış ve bunun “rahatsız edici ve zalimce olduğunu ve onun gerçek karakterini gösterdiğini” söylemişti. Babası Aswhin Verma'yı da eleştirdi. Üvey kardeşi Rudransh'tan bahseden Esha, “hiçbir zaman reşit olmayan birini dahil etmediğini” de açıkladı. Esha, uzun notunda bunun “konuyla ilgili son açıklaması” olduğunu da söyledi. (Ayrıca Okuyun | Avukat, Rupali Ganguly'nin üvey kızının onda 'duygusal sıkıntıya ve zihinsel acıya' neden olduğunu söylüyor)

Ashwin Verma, Esha Verma'nın annesinden ayrıldıktan sonra Rupali Ganguly ile evlendi.
Esha, Rupali ve babası Ashwin hakkındaki artık silinmiş olan Instagram Habersunu açıyor

Esha açıklamasında şunları yazdı: “Herkese merhaba, ben Esha Verma ve bu ayın başlarında babamla ilgili kişisel hikayemi ve çocukluğumdaki deneyimlerimi paylaşmak gibi zor bir karar verdim. Bu karar sosyal medyada büyük ilgi gördü ve kamuoyu şimdiye kadar yaptığım en zor şeydi ama aynı zamanda sadece bana, arkadaşlarıma ve sevdiklerime de netlik, huzur ve yılların sessizliğinden kurtuluşu getirdi ve ben de üstesinden geldim. büyük bir titizlikle bunu yapıyoruz.”

Esha deneyimini neden paylaştığını açıklıyor

Esha asla kimseye zarar vermek istemediğini açıkça belirtti. “24 yıl boyunca kaçamadığım bir gerçekliğin içinde sıkışıp kaldığımı hissettim. Deneyimlerimi paylaşmak benim özgürlük ve adaleti bulma yolumdu. Amacım asla zarar vermek değil, beni şekillendiren deneyimlere ışık tutmaktı. Bunu yaparken, özellikle aile dinamikleri söz konusu olduğunda, benzer sorunlarla karşı karşıya olabilecek diğer kişilerin de sesini duyurmayı umuyordum. Bir Amerikan vatandaşı olarak dürüst konuşma hakkımı kullandım ve kullanıyorum” diye ekledi.

Esha, Instagram Hikayelerinde uzun bir not paylaştı.

Esha, Instagram Hikayelerinde uzun bir not paylaştı.
Esha, Rupali ve Ashwin'e vuruyor

Ayrıca Rupali ve babası Ashwin'i de eleştirdi. “Önemli bir noktaya değinmek gerekirse: Bir çocuk doğruyu söylediği için cezalandırılmamalıdır. Genç bir yetişkin olmama rağmen hâlâ babamın çocuğuyum. Açıklamama verdiği tepki rahatsız edici, acımasızdı ve gerçek karakterini gösteriyordu. Ben değildim.” “Rastgele konuşan bir kişi ama ailesinin bir üyesi olarak doğrudan etkilenen biri” diye ekledi Esha.

Esha, Mumbai'deki fotoğraf çekimi sırasında alay konusu oluyor

Esha, bir zamanlar Mumbai'deki bir fotoğraf çekimi sırasında görünüşü nedeniyle nasıl eleştirildiğini hatırladı. “Bollywood ya da Hint eğlence sektörüyle hiçbir profesyonel ilişkim yok, Hindistan'da herhangi bir oyuncu kadrosuna ya da profesyonel fotoğraf çekimine katılmadım ya da katılmadım. 2017'de Mumbai'deki bir fotoğraf çekiminde, hikayemde referans verdiğim birinden görünüşüm hakkında yorumlar geldi. Bu yorumlar genç bir yetişkin olarak kendime olan saygımı zedeledi, ancak bu deneyimi yeniden inşa etmek ve geliştirmek için çok çalıştım. “Herkesi kendi benzersiz özelliklerini benimsemeye ve bizi biz yapan nesiller boyunca aktarılan özellikleri kutlamaya teşvik etmek istiyorum” diye devam etti.

Esha üvey kardeşi hakkında

Rudransh'tan bahseden Esha, “Açıklamalarımda hiçbir zaman küçük yaştan bahsetmedim. Paylaştıklarım gerçekti: 6 Şubat 2013'te bir evlilik gerçekleştiğini, daha sonra aynı yılın 25 Ağustos'unda bir çocuk sahibi olduklarını öğrendim.” Medyada yayınlanan diğer tüm yorumlar benim katılımım veya onayım olmadan yapılmıştır. Sadece kendi deneyimlerimi anlattım ve doğrudan iki kişiye hitap ettim.

“Hiçbir röportaja katılmayacağım”

“Kişisel deneyimlerime odaklanan son açıklamamı yayınladıktan sonra 48 saat sonra arşivlemeye ve bazı platformları devre dışı bırakmaya karar verdim. Bu korkudan değil, ihtiyacım olan her şeyi söylediğimi hissettiğim ve huzurumu koruyup şimdiye odaklanmak istediğim içindi. Bu konuyla ilgili son açıklamamdır. Bu açıklamanın amacı yalnızca hikayem ve bu konuyla ilgili alınan tepkilerle ilgili yanlış anlaşılmaları açıklığa kavuşturmak ve belirsizlikleri gidermektir. Gelecekte bu durumla ilgili röportajlara, tartışmalara veya yorumlara katılmayacağım. Artık odak noktam iyileşmek, yeniden inşa etmek ve hayatımın bir sonraki bölümünü kucaklamak” diye devam etti.

“Son birkaç hafta çok zorluydu ve pillerimi yeniden şarj etmek ve kendimin ve sevdiklerimin refahına öncelik vermek için gerekli bir adım attım. Ailenin her zaman kanla değil, sevgi ve destekle tanımlandığının farkına vardım.” Ve gerçekten yanınızda olanların sadakati ile artık onur ve huzurla ilerlemeye hazırım. Bu deneyim inanılmaz derecede zorlayıcıydı ama aynı zamanda benim için gerçekten önemli olan kişilerle çevrelenmiş bu yeni barış, özgünlük ve onur dönemini kucaklama gücümü ve dayanıklılığımı da hatırlattı. Bunu arkamızda bırakalım ve birlikte daha iyi, daha güçlü bir gelecek yaratmaya odaklanalım” dedi.

Esha, Instagram'da uzun bir Haberda Rupali ve Ashwin'i eleştirdikten sonra Rupali ona bir tane gönderdi ₹50 Crore hakaret bildirimi. Bunun ardından Esha Haberyu sildi ve hesabını gizli hale getirdi. Rupali'nin avukatı geçtiğimiz günlerde Esha'nın bildirime henüz yanıt vermediğini söyledi.