Rupali Ganguly, kocası Ashwin Verma'yı kucaklıyor ve üvey kızının iddialarının ardından ilk gezisinde anne ve babasını selamlıyor. Saygınlık

şermin

Member
05 Kasım 2024 07:20 IST

Rupali Ganguly, Ashwin Verma ve oğulları ellerini kavuşturup gülümseyerek paparazzilere poz verdi. Üçlü kameraya poz verirken de birbirlerine sarıldılar.

Aktris Rupali Ganguly, üvey kızı Esha Verma'nın ortaya attığı yeni iddialara rağmen kocası Ashwin Verma ve oğullarıyla birlikte dışarı çıktı. Üçlü Mumbai'deki bir sinemanın önünde görüldüğünde sosyal medya platformlarında çok sayıda Haber ve resim ortaya çıktı. (Ayrıca Okuyun | Özel: Rupali Ganguly'nin üvey kızı Esha, 'zalim, kontrolcü' bir aktör hakkındaki 2020 tarihli sert paylaşımının arkasında duruyor)

Rupali Ganguly, Ashwin Verma ve oğulları Mumbai'deki bir tiyatronun önünde poz veriyor.
Rupali kocasıyla birlikte görülüyor, üvey kızı eleştiriliyor

Rupali, Ashwin ve oğulları ellerini kavuşturarak paparazzilere poz verdi ve onlar da gülümsüyordu. Daha sonra üçlü kameraya poz verirken birbirlerine sarıldılar. Bir ara Rupali'nin de kocasına yandan sarıldığı ve başını göğsüne yasladığı görüldü.

Rupali ayrıca tiyatroya girmeden önce paparazzilere tek başına poz verdi. Gezi için Rupali kırmızı bir takım elbise giydi. Aswin'in çizgili bir gömlek, gri şort ve spor ayakkabı giydiği görüldü. Oğlunun da beyaz tişört, şort ve kırmızı ayakkabı giydiği görüldü.

Esha'nın 2020'de Rupali hakkında söyledikleri

Esha, Rupali'ye karşı ilk kez 2020'de bir Facebook gönderisinde ciddi iddialarda bulunmuştu. Bir kısmı şöyle yazıyordu: “Rupali Ganguly'nin gerçek hikayesini bilen var mı? Ashwin K Verma ile ikinci evliliğindeyken 12 yıl boyunca ilişkisi vardı.” Ashwin'in önceki evliliklerinden iki kızı var. O, beni ve kız kardeşimi, kendi kızlarını babalarından ayırmaya çalışmaktan başka bir şey yapmayan zalim bir kadından başka bir şey değil.

Ayrıca şunları söyledi: “Medyada babamla mutlu bir evliliği olduğunu iddia ettiği için konuşuyorum, oysa gerçekte babama karşı kontrolcü ve psikotik davranıyor. Ne zaman babamı aramaya çalışsam, bana ve anneme karşı çığlık atmaya ve ölüm tehditleri yağdırmaya başlıyor. Ashwin'in gerçek ailesinin hayatını mahvetmesi ve gerçek bir aşk evliliği içinde olduklarını kamuoyuna duyurması, bir yandan da kendi istediğini elde etmek için başkalarını mahvetmesi adil değil. Dürüst olmak gerekirse, Rhea Chakraborty'nin SSR'de yaptıklarına çok benzer eylemler gerçekleştirdi. Babama garip bir ilaç veriyor ve onun hayatını oldukça kontrol ediyor.”

Esha'nın şimdi söyleyecekleri

Kısa süre önce yeniden ortaya çıkan gönderisi hakkında konuşurken Hindustan Times'a şunları söyledi: “Bunun viral hale geldiğini gördüm ve kesinlikle çok etkileyici, ancak gün ışığına çıktığına sevindim ama Rupali bunu daha iyi görmüyor.” “Aslında ikimizin arasında hiçbir ilişki yok. O sadece kardeşimin annesi ve hepsi bu.

Rupali, 2013 yılında Ashwin ile evlendi ve birlikte bir oğulları var. Ashwin'in daha önceki iki evliliğinden de iki kızı var; bunlardan en küçüğü Esha. Şu anda New Jersey'de yaşıyor.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör