Rupali Ganguly ile İlgili Raporlar Ortasında Gaurav Khanna, Anupamaa'nın Bir Parçası Olmadığını Açıkladı: 'Keşfetme Zamanı…'

şermin

Member
Pek çok hayran, Ekim ayında tanıtılan 15 yıllık sıçramanın ardından Anupamaa'da Gaurav Khanna tarafından canlandırılan Anuj Kapadia'nın kaderini hala merak ediyor. Oyuncu, sonunda setteki iki aylık yokluğunu dile getirdi ve kariyerinin bu bölümünün bittiğini açıkladı. Ayrıca okuyun: Sudhanshu Pandey, Anupamaa'dan ayrılmadan önce Rupali Ganguly ile fikir ayrılıkları olup olmadığını açıkladı

Gaurav Khanna'nın rolünün başlangıçta üç ay boyunca gösterinin bir parçası olması gerekiyordu.

Ancak oyuncu bunu bir son olarak görmüyor ve bu dünyaya geri dönme ihtimaline açık.

Gaurav Khanna konuşuyor

Etimes'a verdiği röportajda Gaurav, gösteride yer almamasından ve gelecekteki parçadan bahsetti.

“İnsanlar bana Anupamaa'ya dönüşüm hakkında sorular sorup duruyordu. Rajan Sir (Yapımcı Rajan Shahi) karakterin yeniden ortaya çıkma olasılığını tartışmıştı ve biz bunun gerçekleşmesi için iki ay bekledik. Ancak olay örgüsünün ilerlemesi gerekiyordu ve beklemenin artık bir anlamı yoktu. Ayrıca benim için daha büyük bir şeyi keşfetme zamanının geldiğini hissetti. Yani Anuj'un bölümü şimdilik kapalı ama ben onu nokta olarak değil virgül olarak görüyorum. Hikaye bunu gerektiriyorsa ve programım buna izin veriyorsa geri dönmekten mutluluk duyarım” dedi.

Oyuncu, karakterinin başlangıçta üç aylık bir kamera hücresi olarak planlandığını ancak daha sonra üç yıl boyunca hikayenin bir parçası haline geldiğini açıkladı. Taraftarlara şükranlarını sundu.

Kendisiyle başrol oynayan Rupali Ganguly arasında bir anlaşmazlık olduğu yönünde söylentiler vardı. Gaurav, raporları doğrudan onaylamadan veya reddetmeden şunları söyledi: “Misilleme amaçlı röportajlara katılmıyorum veya söylentilere yanıt vermiyorum. Önemli olan birlikte yarattığımız eserdir. Her zaman zanaatıma odaklandım ve aksiyon ile kurgunun ötesinde olanlar ikinci planda kalıyor.”

gösteri hakkında

Anupamaa, Hint televizyon ekranının en popüler programlarından biri haline geldi. Rajan Shahi tarafından yaratıldı. Program ayrıca Rupali'ye televizyona geri dönüş yapması için bir platform sağladığı için manşetlere taşındı. TV şovu, ebeveynler ile çocukları arasındaki duyguları ve çatışmaları ve olgun ilişkilerin karmaşıklığını araştırıyor.

Gaurav, Anuj Kapadia rolünde görüldü. Aynı zamanda Sudhanshu Pandey'in de başrolünü oynadı. Hayranlar, ekranda Anuj ve Anupama olarak Gaurav ve Rupali'nin eşleşmesini sevdiler. Gaurav ayrıca CID, Kumkum: Ek Pyaara Sa Bandhan, Meri Doli Tere Angna, Jeevan Saathi, Sasural Simar Ka, Tere Bin ve Gangaa gibi projelerde de yer aldı.