Roadies galibi Ashutosh Kaushik, Raghu Ram ile yaşadığı çatışmayı hatırlıyor: 'Hakaretlerinizi dinlemek için burada değilim'

şermin

Member
26 Eki 2024 06:22 IST

Ashutosh Kaushik yakın zamanda Roadies 5.0 sırasında Raghu Ram ile yaşadığı çatışmadan bahsetti. Aynı zamanda Bigg Boss 8'in de galibi oldu.

Ashutosh Kaushik yakın zamanda Roadies 5.0 sırasında Raghu Ram ile kendisi arasındaki gerginlikten bahsetti. Realite şovunun galibi, Raghu'yu kendisine hitap ederken küfürlü bir dil kullanmaması konusunda uyardığını paylaştı. YouTube kanalı için Siddharth Kannan ile yaptığı röportajda Ashutosh, Roadies yargıcına Raghu'nun uygunsuz davranışı nedeniyle kendisinin de küfür kullanabileceğini söylediğini belirtti. (Ayrıca Okuyun: Ashutosh Kaushik, 'Ladki wale dekh lete the' Haberları nedeniyle evlilik tekliflerini kaçırdığını söylüyor)

Ashutosh Kaushik kısa süre önce Roadies 5.0'da Raghu Ram ile yaşadığı çatışmayı anlattı.
Ashutosh Kaushik, Raghu Ram ile olan çatışmasında

Görevlerden biri sırasında Raghu ile yaşadığı çatışmadan bahseden Ashutosh, “Usne kaha, 'Tujhse görev nahi hua' Maine kaha, 'Kya Sachin Tendulkar hai jo null pe out ho gaya?' dedi. Aur aisa hai main yaha teri gaaliya sunne to aaya nahi. La humara thaila de, mırıldanıp apne ghar chal rahe hain. Teri izzat tab tak hai jab tak hum tujhe gaaliya nahi dete. Agar humne deni shuru kar di ile köknar kya karega? Ana teri gaaliyan sunne aaya hi nahi. Görev karne aaya hoon. Har ek thodi ho jayega mujhse bhi. Tu karke dikha de (O, “Görevi tamamlayamadın” dedi. Ben dedim ki, “Ben sıfırdan temiz ve cesur olduğum Sachin Tendulkar mıyım? Ve mesele şu ki ben bunu yapmak için burada değilim. Çantamı ver, seni taciz edene kadar evime gideceğim, o zaman ne yapmayacağım ki?'”

Ashutosh Kaushik'in film ve televizyon kariyeri

Ashutosh ayrıca MTV Roadies'in sekizinci sezonunda da yer aldı. Daha sonra 2008'de Shilpa Shetty'nin ev sahipliği yaptığı Bigg Boss'un ikinci sezonunu kazandı. Ashutosh, Kismat Love Paisa Dilli (2012), Shortcut Romeo (2013), Zila Ghaziabad (2013) ve Laal Rang (2016) gibi Hint filmlerinde rol aldı.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör