ÖZEL | Yuvika ve Prince birlikte ilk çocuklarını bekliyorlar: Çok sevinçliyiz

şermin

Member
Reality TV yıldızı Prens Narula, Salı akşamı Instagram'da kendisi ve eşi aktris Yuvika Chaudhary'nin ilk çocuklarını beklediklerini duyurdu. Chaudhary'nin hamileliğiyle ilgili spekülasyonlar, özellikle de çeşitli etkinliklere katılmamasının ardından bir süredir yaygındı. Başlangıçta hem Narula hem de Chaudhary bu söylentileri yalanladı ancak sonunda Salı günü sosyal medya hesapları aracılığıyla haberi doğruladılar.

Yuvika Chaudhary ve Prens Narula ilk bebeklerini bekliyorlar

Çiftin duyuruyu yapmasından kısa bir süre sonra onlarla iletişime geçtik. İlk hamileliği sorulduğunda gözle görülür bir şekilde mutlu görünen Chaudhary bize şunları söyledi: “Bu çok güzel bir duygu. Şu an nasıl hissettiğimi ancak bu şekilde anlatabilirim. İkimiz de çok sevinçliyiz. Bunu bir süre önce öğrendim ama doktor o zamana kadar kimseye duyurmamamı veya söylemememi söyledi. Haberleri kontrol etmek çok zordu. Şimdi, duyurunun ardından çok heyecanlıyız.” Ancak doğum tarihiyle ilgili ayrıntıları kendine sakladı ve şöyle dedi: “Bu şimdilik sır olarak saklamak istediğim bir şey.”

Dünya Kupası finallerine yalnızca Crickit'te tanıklık etmeye hazır olun. Her zaman ve her yerde. Şimdi keşfedin!

Aynı derecede heyecanlı olan Narula da babalığa hazır olduğunu ifade etti. “İnsan hayatını yaşamak harika bir duygu, harika” diyor ve esprili bir şekilde ekliyor: “Bu hayatı, çocukken yaptığım şeyleri yeniden yaşamak için sabırsızlanıyorum. Toofaan aane wala hai, bas taiyaari karo. Anne babamızın bir zamanlar bizde gördüklerini şimdi çocuğumuzda görecekler. Naana Naani ve Daada Daadi toh ama merhaba khush hain. Hayatlarını yeniden yaşayacak olan onlar. Torun olsun, torun olsun, sadece torunlarının sağlıklı olmasını istiyorlar.”

İşte yazı:

Mutlu çifte kız mı erkek mi istediklerini sorarsanız Narula kız için dua ettiğini söylüyor. “Umarım babamla benim bir kızımız olur. Kızlar genellikle babalarına çok yakındırlar, bu yüzden Yuvika'ya karşı benimle birlikte savaşabilecek birinin yanımda olmasını istiyorum,” diye espri yapıyor. Yuvika şunu ekliyor: “Yarın sabah evleniyorum, bu bir erkek çocuk sahibi olmak istediğim anlamına gelmiyor, sadece bir kız çocuk sahibi olmak istiyorum. Önemli olan tek şey kendimi sağlıklı ve mutlu hissetmem ve bebeğimiz için istediğimiz de bu.”

2015 yılında Bigg Boss 9'da tanışan ve üç yıl sonra 2018'de evlenen çift, geçtiğimiz günlerde bu haberi sosyal medyada hayranlarıyla benzersiz bir şekilde paylaştı. Narula'nın Instagram gönderisinde, kendi arabasının yanında kırmızı bir oyuncak araba olan bir fotoğraf yer aldı ve “Bebek aane wala hai jald” başlığı, sevinç paketinin yaklaştığını ima ediyordu. Chaudhary'ye minnettarlığını ifade eden duygusal bir mesaj yazdı ve haberi alabileceği “en iyi hediye” olarak nitelendirdi.