Malaika Arora, kamera için ekstra olmaya çalışan gerçeklik şovu adaylarını sık sık “Yeh Drama Mat Karo” olarak adlandırdığını söylüyor.

şermin

Member
01 Nisan 2025 06:11

Malaika Arora HT ile Hip Hop Hindistan'ın ikinci sezonunun değerlendirilmesi ve Hindistan'ın gerçeklik gösterilerinin tam olarak ne kadar “gerçek” olduğu hakkında konuşuyor.

Neredeyse otuz yıldır Hindistan'ın en popüler ve ünlü dansçılarından biri oldu, ancak Malaika Arora, Hip Hop India 2 ile yeni bir tür araştırıyor. Amazon MX oyuncu şovunun bir yargıcı olarak Malaika kendini hip-hop dünyasında tanıtıyor. HT ile konuşurken, aktör bu yeni dünya, bulguları ve onu gerçeklik TV dünyasında nasıl tuttuğunu anlatıyor. ((Ben de oku: Malaika Arora, 16 yaşındaki uygunsuz hareketler için adayın azarlanmasından bahsediyor: “Biraz fazla buldum”)))

Malaika Arora, Hip Hop India'nın ikinci sezonunda hakim.
Malaika Arora, yeni dans biçimlerini öğrendiğini söylüyor

Malaika şovda çok şey öğrendiğini itiraf ediyor. “Gösteri sırasında, gerçekten repertuarımda olmadığım birçok dans formunu öğreneceğim ve kaydedeceğim, ama takip etmek istiyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. O (Remo) sadece ona bakarken değil, aynı zamanda şovda gezinirken de bana bakıyor” diyor.

Malaika, Bollywood dans hareketleriyle tanınıyor ve zaten Grace ve Pana olan stiline av vermek istediğini söylüyor. Malaika, “Belirli bir stille koordine edilmişseniz, kişiliğinizin bir parçası haline geliyor. Onu değiştirmek ve 360 derecelik bir değer kazanmak istiyorum. Bu tür bir yağma dansıma gelmesini istiyorum” diyor Malaika.

Gerçek şovlar yazılmış mı? Malaika Cevapları

Aktör, yıllar boyunca çeşitli gerçeklik şovlarında yargıç veya akıl hocası olmuştur ve tüm gerçeklik şovlarının yazıldığını birkaç kez duymuştur. Diyor ki: “Bir meslekten olmayan için yazılmış gibi görünüyor. Bazen görünüyor. İşler dramatik olduğunda tahriş oluruz. İşlerin organik olmasını istiyoruz. Hip hop 2 ile rona-dhona (ağlama) yok, bu yüzden dramayı satrançta tuttuk.”

Ancak Malaika, bazen katılımcıların bile bu dramayı getirmeye çalıştıklarını itiraf ediyor çünkü gerçeklik televizyonunda daha iyi çalıştığını düşünüyorlar. “Evet, bunu görebilirsiniz. Dans kendisi için konuşuyor” diyor.

Hip Hop India Sezon 2 Amazon MX oyuncusunda akıyor.

Haberler / Eğlence / TV / Malaika Arora, kamera için ekstra olmaya çalışan gerçeklik şovu adaylarını sık sık “Yeh Drama Mat Karo” olarak adlandırdığını söylüyor.

Daha az görmek