Karan Veer Mehra, Çalışanlarının Çocuklarının Eğitimini Finanse Etmek İçin ₹ 50 Lakh Bigg Boss 18 Ödül Parasını Kullandı, Hayranlar Bu Hareketi Övdü

şermin

Member
21 Ocak 2025 15:26 IST

Karan Veer Mehra, Bigg Boss 18 ödül parasını çalışanlarının çocuklarının eğitimine destek olmak için kullanacağını açıklayarak kalpleri kazandı.

Pazar günü Bigg Boss 18'in galibi Karan Veer Mehra oldu. Aktör parlak kupanın yanı sıra bir de kazandı ₹50 lakh para ödülü. Mid-Day'e verdiği röportajda oyuncu, kazancını çalışanlarının çocuklarının eğitimini finanse etmek için kullanmak istediğini açıkladı.

Karan Veer Mehra, çalışanlarının çocuklarının eğitimini Bigg Boss 18 para ödülüyle finanse edeceğini söylüyor.

(Ayrıca Okuyun: Bigg Boss 18 galibi Karan Veer Mehra, Vivian Dsena'yı kızdırdığını itiraf etti, kızı 'dibe vurmuştu')

Karan Veer Mehra, ev personelinin çocuklarının eğitimini finanse edeceğini söyledi

Bununla ne yapmayı planladığı sorulduğunda ₹Kazandığı 50 lakh olan Karan Veer Mehra, portala, daha önceki realite şovunda kazandığı para ödülünü bile almadığını söyledi. “Henüz Khatron Ke Khiladi paramı toplamadım ama çalışanlarımın çocuklarının eğitimini finanse etmeyi planlıyorum. Bir süredir bu konuyu düşünüyorum. Bunu zaten bir dereceye kadar yapıyorum ama bazıları daha fazla eğitim almak istiyor, bu yüzden onlar için buna sponsor olmayı planlıyorum” dedi.

İnternet Karan'ı övüyor

İnternet, Karan Veer Mehra'nın cömert jestini övdü. Yorumlardan birinde şöyle yazıyordu: “Kazanmanın bir nedeni var.” Bir başka hayran, “KV altın kalpli bir adam.” Bir başkası şöyle yazdı: “Kralın bir nedeni var… Sen çok iyi bir insansın Karan. Bigg Boss'un evinde ilk günden itibaren seni desteklediğim için gurur duyuyorum.” Bir Instagram kullanıcısı şunu ekledi: “Kazanmayı neden hak ettiğini gösteriyor.” Bir diğeri ise “Altın kalpli bir kazanan” dedi.

Karan Veer Mehra, Vivian Dsena ve Rajat Dalal'ı yenerek Bigg Boss 18 ödülünü kazandı. Oyuncu, esprili ve komik kişiliğiyle izleyiciyi etkiledi. Hayranlar onun Digvijay Rathee, Chum Darang ve Shilpa Shirodkar ile olan güçlü bağını da sevdi. Ancak onun galibiyeti, Vivian veya Rajat'ın galip geleceğini ümit eden bazı ev arkadaşları için sürpriz oldu.

Karan Veer Mehra, uzun süredir devam eden TV programı Pavitra Rishta'daki rolüyle ün kazanan popüler bir televizyon oyuncusudur. O zamandan bu yana Baatein Kuch Ankahee Si ve Woh Toh Hai Albelaa gibi diğer birçok TV şovunda ve Drona, Mere Dad Ki Maruti ve Ragini MMS 2 gibi filmlerde rol aldı. Ayrıca daha önce Rohit Shetty'nin dublörlüğünün de galibi olarak ortaya çıktı. tabanlı realite şovu Khatron Ke Khiladi.

Önerilen konular