Jude Law, Star Wars: Skeleton Crew'un “eve gidiyormuş gibi hissettiğini” söylüyor

şermin

Member
kaydeden Hanna Rantala

Jude Law, Star Wars: Skeleton Crew'un “eve gidiyormuş gibi hissettiğini” söylüyor

LONDRA – Aktör Jude Law, “Star Wars” serisine eklenen son filmin, çocukları baş kahraman haline getirerek evrene yeni bir oyunbazlık duygusu getirdiğini söylüyor.

Star Wars: Skeleton Crew, tehlikeli bir galakside kaybolduktan sonra heyecan verici ve dehşet verici bir maceraya atılan dört gencin hikayesini anlatan sekiz bölümlük bir canlı aksiyon dizisidir. Eve dönüş yolunu arayan dörtlü, Law'un ortaklık öneren gizemli figürü Jod Na Nawood ile tanışır.

“Konsepti seviyorum. Law, perşembe günü Londra'nın Trafalgar Meydanı'nda düzenlenen açılış etkinliğinde, “Çocukları kahraman yapma fikri hoşuma gitti çünkü bu, tabiri caizse masumiyeti ortaya çıkardı ve deneyime biraz eğlence kattı.” dedi.

51 yaşındaki İngiliz aktör, “Yıldız Savaşları” dünyasına girmenin “garip bir şekilde tanıdık geldiğini” söyledi.

“Çocukluğumdan beri hayatımın bir parçasıydı ve galaksi, genişliğine rağmen garip bir şekilde eve gidiyormuşum gibi hissettim. Law, 'Burayı biliyorum, bu yaratıkları tanıyorum' diye düşündüm” dedi.

Dizinin genç oyuncuları da karakterleri gibi heyecan verici bir yolculuğa çıktılar ve diziyi LED ekranlı dairesel bir ses sahnesi olan Volume'un da aralarında bulunduğu teknolojik açıdan gelişmiş setlerde çektiler.

“Setler gerçekten gerçekçiydi, özellikle de ses düzeyi. KB'yi oynayan Kyriana Kratter, “Gerçekten Star Wars galaksisindeymişim gibi hissettim” dedi. “Her aktörün hayaliydi.”

Dizinin yaratıcıları Jon Watts ve Christopher Ford, çocukken izledikleri 1980'lerin kült filmlerinden ilham aldılar. “Star Wars” evrenine yeni unsurlar eklemenin hem onur verici hem de korkutucu olduğunu söylediler.

“Bu çok büyük bir fırsat. Watts, “Sanırım bizi heyecanlandıran şey, halihazırda bildiğimiz ve sevdiğimiz aynı 'Yıldız Savaşları' galaksisini yeni bir bakış açısıyla, yani 10 yaşındaki dört çocuğun bakış açısından gösterme fırsatıydı” dedi. üç “Örümcek Adam” filmi.

14 yaşındaki aktris Ryan Kiera Armstrong, “Bu, yeni nesil için mükemmel bir giriş” diye ekledi.

“Star Wars: Skeleton Crew” 3 Aralık'ta Disney'de yayınlanmaya başlıyor. Walt Disney Şirketi

Bu makale, metinde herhangi bir değişiklik yapılmadan otomatik bir haber ajansı beslemesinden oluşturulmuştur.