Jax Taylor, “Boşanmayı ilk başlatan benim, Brittany Cartwright değil” diyor

şermin

Member
Jax Taylor, Bravo'nun Hot Mic podcast'indeki son röportajında Brittany Cartwright'ın boşanma davası açtığını ancak evliliklerinin sonunu başlattığını iddia etti.

Jax Taylor arabuluculuk yapmayı önerdi, ancak kısa süre sonra kendisine boşanma belgeleri tebliğ edildi. (Brittany Cartwright Cauchi/Instagram)

Taylor şöyle açıkladı: “Rehabilitasyonun ikinci hafta sonu Brittany'ye e-posta gönderdim ve 'Bir arabulucu buluyorum' dedim. İnsanlar bunu başlatanın ben olduğumun farkında değiller. Ona e-posta gönderdiğimde ve bir arabulucu tuttuğumda, Brittany'ye e-posta gönderdim ve o şöyle dedi: 'Ah hayır, bir boşanma avukatı bulacağım.' Ben de 'Tamam, her neyse' dedim.”

“Fakat 'Neden bir arabulucu bulmuyoruz?' diye düşündüm. Neden biraz para biriktirmiyoruz? Birbirimize maddi olarak saldırmıyoruz. Bu kadar para harcamanın hiçbir anlamı yok.”

Ayrıca OKUYUN| Jax Taylor, Brittany Cartwright'la Asla “Yasal Olarak” Evlenmediğini Açıkladı; tam velayet verir

Çift, Şubat 2024'te resmen ayrılıklarını duyurdu ve altı ay sonra Ağustos ayında, uzlaşmaz farklılıkları öne sürerek ve Cruz'un yasal ve fiziksel velayetini talep ederek boşanma davası açtı.

Taylor bir süre Brittany'yi “gafil avladı”.

Vanderpump Rules yıldızı, birkaç gün içinde boşanma evraklarının kendisine tebliğ edildiğini söyledi. “Sanırım bana kamuya açık olarak gazete sunan ilk kişi olmak istiyordu” dedi. “Sanırım ben oradayken olayların önüne geçmek istiyordu. Sanırım bunu başlatan ben olsam da halka açık bir şekilde 'Ondan boşanıyorum' diyen ilk kişi olmak istiyordu.”

Bir süredir “kontrolden çıkarıldığını” kabul ederek, “Bunun olması gerekiyordu” dedi. “Onları biraz hazırlıksız yakaladığımı düşünüyorum. Sanırım evlilik üzerinde çalışmamı gerçekten istiyordu. Sanırım onun amacı buydu. Ve ben de kontrolden çıkmış gibiydim. Bu noktada henüz düzgün bir şekilde kontrol edilmiştim. Bir türlü geri dönemedim.”

Podcast sunucusu Alex Baskin kendisi ile Cartwright arasında herhangi bir uzlaşma ihtimali olup olmadığı konusunda baskı yaptığında Taylor bu fikri reddetti ve “Şu anda çok mutluyum” dedi.

Ayrıca OKUYUN| Bir arkadaşı, eski Vanderpump Rules yıldızı Jax Taylor'ın “Brittany'den ayrılmadan aylar önce şehirde dolaştığını” söyledi

“Bunu kendim biliyorum, geri dönsek bile, her zaman olan şeyler olurdum, eski yollara dönmemiz için sadece bir tartışma yeterli olurdu. Sanırım Brittany ve ben yıllar geçtikçe değiştik. Yıllar geçtikçe değiştiğimi düşünüyorum. İlişkimizi gerçekten zedeleyen pek çok olumsuz şey yaptığımı düşünüyorum ki bu çok üzücü.”