Hina Khan, kendisine meme kanseri teşhisi konduğu gün yaşanan faloodanın kendisi için nasıl bir “dönüm noktası” haline geldiğini hatırlıyor

şermin

Member
Hina Khan meme kanseriyle mücadelesini açıkladığından beri yolculuğunu belgeliyor. Şimdi oyuncu, kendisini suskun bırakan test sonucunu aldığında ailesiyle birlikte akşam yemeğinin tadını çıkardığını açıkladı. Ayrıca okuyun: Hina Khan, bacaklarının kontrolünü kaybetmesine ve 'uyuşukluk nedeniyle düşmesine' rağmen spor yaptığını açıkladı

Haziran 2024'te Hina, kendisine 3. evre meme kanseri teşhisi konulduğunu paylaştı.
Hina hatırlıyor

Hindistan'ın En İyi Dansçısı Süper Dansçıya Karşı setinde özel konuk olarak yer alan Hina, 3. evre meme kanseri teşhisini öğrendiği akşamı hatırladı. Sony TV şovunun sunuculuğunu Haarsh Limbachiyaa yapıyor. Dans realite şovunda ayrıca Malaika Arora, Geeta Kapur ve Remo D'Souza da rol alıyor.

Geriye dönüp baktığında Hina şöyle dedi: “Öğrendiğim gece, ben akşam yemeği yerken eşim eve geldi. Bitirdiğimde bana sonuçların olumlu olduğunu ve yanağından bir gözyaşı aktığını söyledi. Beni çok etkiledi; 10 dakika boyunca sessiz kaldım.”

Şöyle ekledi: “Teşhis açıklanmadan hemen önce kardeşimle birlikte Falooda siparişi vermiştim. Teslimat zili çaldığında “ghar mein meetha aaya hai” (Tatlı bir şey geldi) gibi bir his oluştu. Bu falooda benim için bir dönüm noktası oldu. Umutsuzluğa kapılmak yerine pozitif kalmaya karar verdim. Birlikte falooda yedik ve sonra uyuduk.”

Tedavi ilerledikçe Hina bakıcıların önemini anladı ve şöyle ifade etti: “Bakıcıların bizden daha çok şey yaşadığını fark ettim. Evdeki atmosferin her zaman olumlu olmasına dikkat ettim. Hiçbir zaman bir hasta gibi davranmadım ve her zamanki canlı halim olduğuma emin oldum.”

Hina ayrıca sekiz saat sürmesi beklenen ameliyatının 15 saate uzatıldığını da açıkladı. Ve uyandıktan sonra ilk düşünceleri bakıcıları hakkındaydı. “Beni fazladan çıkardıklarında herkes kapıda duruyordu. Ona gülümsedim, elini tuttum ve o gülümseme her şeyi değiştirdi” dedi Hina.

Hina'ya kanser teşhisi konuldu

Haziran 2024'te Hina, kendisine 3. evre meme kanseri teşhisi konulduğunu paylaştı. Instagram paylaşımında, “Herkese merhaba, son söylentilere değinmek ve bazı önemli haberleri tüm Hinakolikler ve beni seven ve önemseyen herkesle paylaşmak istiyorum. Bana 3. evre meme kanseri teşhisi konuldu.”

Şöyle devam etti: “Güçlüyüm, kararlıyım ve bu hastalığın üstesinden gelmeye tamamen kararlıyım. Tedavim başladı ve bundan daha güçlü çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. “Bu süre zarfında saygınızı ve mahremiyetinizi rica ediyorum.” O zamandan beri oyuncu, sosyal medyadaki gönderiler ve Haberlar aracılığıyla tedavisini belgeledi.

Hina, Kasautii Zindagii Kay (2018-2019) ve Naagin 5 (2020) gibi popüler Hint TV programlarında yer aldı. Hina en son Pencap komedisi Shinda Shinda No Papa'da Gippy Grewal'la birlikte görüldü.