Hina Khan, Bigg Boss 18'e katıldıktan sonra Salman Khan için içten bir gönderi paylaştı: 'Tedavimin her küçük ayrıntısını sordu'

şermin

Member
23 Kasım 2024 20:29 IST

Hina Khan, tedavisi sırasında kişisel desteği ve cesareti için Salman Khan'a teşekkür etti.

Hina Khan, Salman Khan'ın güzel jestleri karşısında şaşkına döndü. Televizyon yıldızı yakın zamanda Bigg Boss 18'in setlerini ziyaret etti ve sunucu Salman'la da tanıştı. Gelecek bölümden alıntılar onun Hina ile moral verici bir konuşma yaptığını gösteriyor. Şu anda meme kanseriyle mücadele ediyor. (Ayrıca okuyun: Hina Khan, Bigg Boss 18 setinden gümüş rengi pantolonuyla göz kamaştırıyor; babalar sağlıklarını sorduğunda “chal raha hai” diyor)

Hina Khan ve Salman Khan Bigg Boss 18 sahnesinde.
Hina, Salman Khan'ı övdü

Çekimden döndükten sonra Hina, Salman'la bir dizi fotoğraf paylaştı ve kendisine ayırdığı zaman ve verdiği tavsiyeler için teşekkür etti. “Mütevazı ve nazik @beingsalmankhan ile görüşmelerimden her zaman çıkaracak bir şeyler buluyorum. Ancak bu sefer durum farklıydı. Uzun ve yorucu bir çekim gününün ardından, bütün gün ayakta durup yaptıklarını yaparken benimle buluşmak için gösterdiği çaba… gerçekten kalbime dokundu Salman. Beni aradı ve neredeyse bir saat boyunca beni oturttu, tedavimin her küçük ayrıntısını sordu ve güvenimi artırmaya çalışması benzersizdi. Tecrübelerini ve bilgilerini paylaşmakla kalmadı, arkamda eskisinden daha “kendine güvenen bir insan” bırakmamı da sağladı. Bana iyi olacağıma dair güvence verdi” diye yazdı.

Şunları ekledi: “Mesele şu ki, bunların hiçbirini yapmak zorunda değildi… ama yaptı… kendisi olarak… ne kadar meşgul… işiyle ne kadar aşırı yüklenmiş.. yine de Kariyerinizi Genişletin Kişisel desteğini yapmayı başardı. Benim için bu sadece sıcak bir destek değil aynı zamanda bir derstir. Ve bunu asla unutmayacağım. Senin olduğun için teşekkürler Salman. En iyi dileklerimle her zaman sana. Bu hafta sonu Ka Vaar'ı yalnızca @colorstv'de izleyin.”

Oyuncuların hayranları aralarındaki bağa hayran kaldı. “Tekrar hoş geldin Kraliçem. Hina'nın gönderisine yapılan bir yorumda “Benim mutlak dayanıklılık sembolüm” yazıyor. Bir diğeri şöyle yazdı: “Keşke daha fazla insan onun bu yönünü görse. O gerçekten türünün tek örneği
🙌
🔥
Nefret edenler nedense nefret edecekler ama onun geldiği yere cesur olmadan, alçakgönüllü olmadan ve imanla gelen iyi niyetli, iyi niyetli iyi bir kalbe sahip olmadan ulaşamazsınız.”

Bigg Boss'tan Sher Khan

Gelecek bölümden bir tanıtımda Salman, Hina'yı ve dövüşçüyü arar ve ona %1000 iyi olacağını söyler.

Hina daha önce kendisine üçüncü aşama meme kanseri teşhisi konduğunu doğrulamıştı. Instagram'da şunları söyledi: “Herkese merhaba, şu anki söylentiye değinmek için, bazı önemli haberleri tüm Hinaholic'lerle ve beni seven ve önemseyen herkesle paylaşmak istiyorum. Bana 3. evre meme kanseri teşhisi konuldu. Bu zorluğa rağmen.” Teşhis konulduktan sonra, herkese iyi olduğumu ve bu hastalığın üstesinden gelmeye tamamen kararlı olduğumu ve bu hastalıktan daha da güçlü çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumu söylemek istiyorum.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör