“Days of Our Lives” oyuncusu Francisco San Martin, 39 yaşında Los Angeles'taki evinde intihar ederek hayatını kaybetti

şermin

Member
21 Ocak 2025 11:32 IST

Francisco San Martin oyunculuk kariyerine Montana'da büyürken çocuk tiyatrosu yapımlarında başladı.

Deadline'ın haberine göre, Days of Our Lives'da Dario Hernandez rolünü oynayan aktör Francisco San Martin, 39 yaşında hayatını kaybetti. Deadline'ın aktardığına göre Los Angeles İlçe Adli Tıp Ofisi, ölüm nedeninin 16 Ocak'ta Los Angeles'taki evinde intihar olduğunu söyledi.

Francisco San Martin, Days of Our Lives'da Dario Hernandez rolünü oynadı.

Francisco'nun Days of Our Lives'daki görev süresi 2011'de altı ay sürdü. Dizideki ilk görünüşü, adi bir hırsızın, çözülmemiş bir vakayı araştırmak için Salem'e gelen bir polis memuru olduğu ortaya çıktı.

Karakteri daha sonra kariyer terfisinin ardından Arjantin'e taşındı. Francisco'nun karakteri daha sonra 2016'dan 2017'ye kadar aktör Jordi Vilasuso tarafından canlandırıldı.

Aktörün diğer çalışmaları arasında Gina Rodriguez'le birlikte rol aldığı Bakire Jane'in hikayesi yer alıyor. Üçüncü ve dördüncü sezonlarda yer aldı. Jane'in dizinin oyuncusuyla kısa ve karmaşık bir ilişkisi vardı.

Hollywood, aktörün ölümünü duyunca şok oldu. Deadline'ın aktardığına göre Fobes'a göre, Days of Our Lives'da ekrandaki kız kardeşi Gabi'yi canlandıran oyuncu Camila Banus, Instagram hesabı aracılığıyla Francisco'ya saygı duruşunda bulundu.

“Pepe ne diyeyim ama seni seviyorum, huzur içinde yat dostum” diye yazdı ve şunu ekledi: “Seni çok ama çok seviyorum, keşke sana daha fazlasını anlatsaydım.”

Francisco oyunculuk kariyerine Montana'da büyürken çocuk tiyatrosu yapımlarında başladı. Deadline'ın haberine göre aktör daha sonra gençliğinde Madrid'e döndü, burada model olarak çalıştı ve oyunculuk dersleri almaya başladı.

Sonunda eğitimini tamamladı ve İspanya'da sahnede, televizyonda ve film yapımlarında rol almaya başladı. Aktör aynı zamanda Şamdanın Arkası ve Cesur ve Güzel filmlerindeki rolleriyle de tanınıyor.

Ölümü sevenlerinde derin iz bıraktı. Hayranlar ve meslektaşları başsağlığı diledi ve onu becerileri ve hayranlarına getirdiği mutluluk nedeniyle hatırladı.

Önerilen konular