Brian Tyree Henry, 'uyuşturucu hırsızı' rolünün “dönüş” gibi hissettiğini söylüyor

şermin

Member
Marie-Louise Gumuchian tarafından

Brian Tyree Henry, 'uyuşturucu hırsızı' rolünün “dönüş” gibi hissettiğini söylüyor

Londra, Brian Tyree Henry, ABD aktörünün söylediği bir rol olan sağlam suç draması “Dope Hırsızı” nda acı verici geçmişiyle uğraşırken, hayatından korkan bir hırsız oynuyor.

Ray rolünde sekiz bölümlü mini yıldızlar Henry ve “Narcos” aktör Wagner Moura, Rob-Trap evleri için DEA ajanı olarak görünen Philadelphia'nın iki arkadaşı olan Manny olarak. Ancak bilinmeyen bir kırsal eve saldırdıklarında, hem kartelden hem de polisten yarışmaktan tehlikeli bir dizi olayı ortaya çıkarırlar.

Bana çok şey geldi. Nesil travmasıyla uğraşan ve bunu yapmanın bir yolunu bulmaya çalışan ve gerçekten bakılmanın bir yolunu bulmaya çalışan bu adamı gördüm:

“Ben giydiğim streslerin çoğunu bırakmama izin verdi … Kesinlikle benim için başka bir geçişti … kendimi yükseltmek ve duygularımla başa çıkmak ve terk etmek, korkumla başa çıkmak ve tüm bu farklı şeylerle başa çıkmak.

“Ve böylece Ray aslında uzun zamandır eve geldiğimi hissettim. Bir şekilde bir dönüş gibi hissetti.”

“Uyuşturucu Hırsızı” nın kalbi, Ray ve Manny arasındaki uzun süredir devam eden dostluk ve kavgalarıyla nasıl başa çıktıkları.

Henry, “Gösteri şiddetli. Çok fazla şiddet ve suç ve koşuyor ve bu siyah ve Latin Amerikalı adamları var, daha önce bu tür bir gösteri gördük.” Dedi.

“Ama … Bu ikisi, dostluk arasındaki hassasiyeti göstermek istedik.”

“Dope Hırsızı” 2009'dan beri Dennis Tafoya'nın romanına dayanıyor, ancak gösteri kitaptan kayboluyor, dedi seri yaratıcısı Peter Craig.

“Birinde gerçekten iki romanı beğendim. İkinci yarı çok iç, bu yüzden sadece ilk yarıyı kullanma ve daha sonra buluş için çok fazla alana sahip olma fikrini sevdim.” Dedi.

“Dope Hırsız” prömiyeri Cuma günü Apple TV'de.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.