Billy Bob Thornton “Landman” şovu için petrol endüstrisini çözdü

şermin

Member
Rollo Ross ve Danielle Broadway tarafından

Billy Bob Thornton “Landman” şovu için petrol endüstrisini çözdü

LOS ANGELES – Billy Bob Thornton, “Landman” adlı televizyon dizisindeki Batı Teksas'taki bir petrol şirketinin kriz yöneticisi Tommy Norris rolüyle petrol endüstrisi hakkında daha fazla bilgi edinmekten keyif aldı.

“Kullandığımız şeylerin çoğunun petrolden yapıldığına dair hiçbir fikrim yoktu” dedi.

“Bununla ilgili mesele şu ki, ne petrol yanlısı ne de petrol karşıtı. Bu sadece bir nevi gerçekleri sunmaktır” diye ekledi.

Dağıtımı Paramount tarafından yapılan ve Pazar günü ilk gösterimi yapılan “Landman”, Norris'in gözünden petrol endüstrisinin iç işleyişini araştırıyor.

“Fargo” aktörünün karakteri, personel alımı, teknik lojistik ve hukuki davalar da dahil olmak üzere petrol üretiminde ortaya çıkan sorunlarla ilgileniyor.

Ancak uyuşturucu kaçakçılığı için kullanılan çalıntı bir uçak ve arızalı bir pompanın patlaması da dahil olmak üzere bir dizi talihsiz olayın ardından Tommy, kendi şirketinin soruşturması da dahil olmak üzere kendisini her yönden sorunlarla karşı karşıya bulur.

Acıları, Michelle Randolph'un canlandırdığı, görüşmediği kızı Ainsley Norris'in, Ali Larter'ın canlandırdığı patlayıcı eski karısı Angela'nın ve takıma katılmakta ısrar eden Jacob Lofland'ın canlandırdığı oğlu Cooper Norris'in gelişiyle daha da artıyor. aile işi güçlendirir.

Gösteri, “Yellowstone”un yaratıcısı Taylor Sheridan tarafından yazıp yönetildi ve Sheridan'ın gösteriyi yaratmasına yardım eden Christian Wallace'ın “Boomtown” podcast'ine dayanıyor.

Thornton, “Petrol işinin inişleri ve çıkışları, artıları ve eksileri, iyileri, kötüleri ve çirkinleri var” dedi.

Ancak dizinin özünde öncelikle karakterler arasındaki ilişkiler ve petrol endüstrisinin onlar üzerindeki etkilerinin anlatıldığını vurguladı.

Thornton, “Tommy Norris karakteriyle ilgili olan şey şu ki, onu petrol işinde olsaydım nasıl davranırsam öyle canlandırdım, biliyorsunuz ki bunu yaptığım her şeyde yapıyorum” dedi.

“Sanki kendinizin çoğunu bu işe vermeniz gerekiyor. Ancak iyi haber şu ki insanlar arasında zaten doğal bir kimya vardı” diye ekledi.

Wallace Salı günü Paramount Studios'taki galasında izleyicilerin dünyanın bağımlı olduğu bir sektör hakkında fikir sahibi olmalarını umduğunu söyledi.

“Umarım bu, dünyayı ele geçirmek için hayatlarını ve uzuvlarını kelimenin tam anlamıyla riske atan Batı Teksas'taki erkek ve kadınların hayatlarına bir tür bakıştır ve evet, bilirsiniz “Umarım bu bazı konuşmalara yol açar. ” dedi Wallace. Paramount Küresel

Bu makale, metinde herhangi bir değişiklik yapılmadan otomatik bir haber ajansı beslemesinden oluşturulmuştur.