Bigg Boss 18'den Arfeen Khan, başlangıçta Salman Khan'ın mesleğiyle dalga geçmesinden etkilendiğini söyledi

şermin

Member
12 Kasım 2024 13:21 IST

Arfeen Khan geçtiğimiz günlerde Salman Khan'ın mesleğiyle dalga geçmesinden etkilendiğini itiraf etti. Arfeen, Hrithik Roshan'ın yaşam koçu olarak kabul ediliyor.

Arfeen Khan yakın zamanda Bigg Boss 18'den tahliye edildi. India Today'e verdiği röportajda zihinsel koç, Salman Khan'ın işiyle nasıl dalga geçtiğini anlattı ve bunun kendisini etkilediğini kaydetti. Arfeen, oyuncunun bir akıl koçunun gerçekte ne yaptığını tam olarak anlayamayabileceğini açıkladı. (Ayrıca Okuyun: Shah Rukh Khan, Salman Khan Pathaan 'komik' demiryolu sahnesi: Aamir Khan diyor ki 'Genç oyuncular gerçekten heyecanlanmış olmalı')

Bigg Boss 18'den tahliye edildikten sonra Arfeen Khan, Salman Khan'ın mesleğiyle dalga geçmesinden etkilendiğini söyledi.
Arfeen Khan, Salman Khan'ın mesleğiyle dalga geçmesini anlatıyor

Arfeen, Salman'ın mesleğiyle alay edip etmediği sorulduğunda şu cevabı verdi: “Salman gibi bir süperstar bir şeyden bahsettiğinde veya onunla dalga geçtiğinde, bu sizi etkiliyor. Ancak niyetinin bu olmadığını anladım. Ne yaptığımı bilmiyor ve bu konuda kafamın karışmasında sorun yok. Bu yüzden onun tüm sorularını yanıtlamaya bu kadar açıktım ama bir yanlış anlaşılma vardı. Ancak şunu açıkça belirtmeliyim ki, bana veya mesleğime kasıtlı olarak saygısızlık etmemiştir.”

Ayrıca şunları söyledi: “Bunun işimi çok daha iyi hale getireceğini düşünüyorum.” Bugün herkes bir akıl koçunun ne yaptığı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor ve bu harika bir şey.”

Arfeen Khan Hakkında

Beğenilen bir TEDX konuşmacısı ve yazarı olarak bilinen Arfeen, aynı zamanda Hrithik Roshan'ın yaşam koçu olarak da popülerdir. Resmi web sitesinde şöyle yazıyor: “25 yıldan fazla bir süredir 47'den fazla ülkede 600.000'den fazla kişinin kişisel ve mesleki değişime ulaşmasına yardımcı oldu.” Arfeen'in misyonu, herkesin sınırlayıcı korkularının üstesinden gelmek ve inançların üstesinden gelmek için ihtiyaç duyduğu araçları ve stratejileri sağlamaktır. kişinin hedeflerine ulaşması ve gerçek arzularının farkına varması.”

Arfeen Khan'ın Bigg Boss 18'den elenmesi

Akıl koçu eşi Sara'ya ve Bigg Boss'un evindeki diğer yarışmacılara veda ederken Avinash Mishra'ya döndü ve şöyle dedi: “Üzgünüm, elini sıkamam. Sanırım hayatımda tanıştığım en acımasız erkeklerden birisin.” Ayrılmadan önce şunu vurguladı: “Sara kötü bir kız değil ama sen onu bir cadı olarak tasvir ettin.” Avinash şöyle cevap verdi: ” Bigg Boss'un evinde kimse kötü değil ama durum onları kötü insanlar yapıyor.” Digvijay Singh Rathee araya girdi ve Arfeen'in evdeki son anları olduğundan onun daha fazla konuşmasını engelledi.

Bigg Boss 18 ilk gösterimini saat 22.00'de Colours TV'de yapacak. Ayrıca JioCinema'da yayınlanmak da mümkündür.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör