Bigg Boss 18 yarışmacısı Shrutika Arjun, büyük finale birkaç gün kala eleniyor ve “Pişman değilim, mutluyum” diyor.

şermin

Member
Hayranları şok edecek şekilde Bigg Boss 18 yarışmacısı Shrutika Arjun realite şovundan elendi. Tahliye, Bigg Boss 18'in büyük finalinden bir haftadan biraz daha uzun bir süre önce gerçekleşti. Shrutika, Chahaat Pandey ve Rajat Dalal ile birlikte aday gösterildi. (Ayrıca Okuyun | Bigg Boss 18'den Shrutika Arjun ve Kashish Kapoor yüksek sesle çiğneme konusunda tartışıyor: 'Sab muh khol ke khaate hain')

Shrutika Arjun, Bigg Boss 18'de hayranların favorisiydi.
Shrutika Bigg Boss 18'den elendi

Son bölümde Chahat, Shrutika ve Rajat, evden kimin çıkacağını bulmak için iki bölümlü bir göreve katıldı. İlk turda herkesin güçlü yanlarından bahsetmesi ve neden evde kalmayı hak ettiğini açıklaması gerekiyordu.

Bir sonraki turda, üç katılımcıdan da rakiplerinin zayıf yönlerini ortaya çıkarmaları istendi. Bunun ardından Bigg Boss, yarışmacılardan tahliyenin gösteri için alınan oylara mı yoksa canlı izleyicinin kararına mı dayanacağına karar vermelerini istedi.

Oybirliğiyle ikincisini seçtiler. Bu, izleyici oylarına dayanan Shrutika'nın elenmesine yol açtı. Yarışmacı arkadaşı Chum Darang gözyaşlarına boğuldu.

Shrutika, Bigg Boss 18'in kendisini daha güçlü kıldığını söylüyor

Tahliyesinin ardından Shrutika, Bigg Boss'taki yolculuğu hakkında Hindistan Forumları'na konuştu. Şöyle dedi: “Ev beni daha da güçlendirdi. Hayatımda hiç yalnız seyahat etmedim. Hiçbir zaman ailem ya da Arjun olmadan 24 saat yalnız kalmamıştım. Ve burada telefon olmadan bile üç ay geçti, aşırı derecede.”

Shrutika pişman olmadığını söylüyor

“İki kez fena halde bozuldum ve her şeyin üst üste gelmesi beni gerçekten etkiledi; vatan hasreti. Şimdi çok mutlu görünüyorum. 'Finalden sadece bir hafta önce çıktım' diye düşündüm. Çok çalıştım.' “Bir haftalık finale kadar, artık yokum, pişman değilim, mutluyum” diye ekledi.

Bigg Boss 18 Hakkında

Sunuculuğunu Salman Khan'ın yaptığı realite şovunun finali 19 Ocak'ta yayınlanacak. Gösterinin mevcut yarışmacıları arasında Vivian Dsena, Karan Veer Mehra, Avinash Mishra, Shilpa Shirodkar, Rajat Dalal, Eisha Singh ve Chum Darang yer alıyor. Bigg Boss 18 Weekend Ka Vaar cumartesi ve pazar günleri saat 21.30'da yayınlanıyor.