Bigg Boss 18: Vivian Dsena, Shilpa Shirodkar'ın sadakatini sorguluyor, Karan Veer Mehra ile yüzleşiyor: 'Seedhi baat no bakwas'

şermin

Member
Hafta sonu bölümleri, Salman Khan ve eşi Nouran Aly'nin Bigg Boss 18 filminde oynarken konsantrasyonunu kaybettiği için gerçeklik kontrolü yapan aktris Vivian DSena için zordu. Aktörün stratejisini değiştirmesi işe yaramış gibi görünüyor. Son bölümde yakın arkadaşları Shilpa Shirodkar ve Avinash Mishra'yı sorgularken görülecek. Ayrıca okuyun: Bigg Boss 18: Vivian Dsena'nın eşi Nouran Aly onu zayıf oyunla suçluyor ve 'Sen sen değilsin' diyor.

Bigg Boss'un evinde Vivian pek fazla kavgaya karışmadı.
Vivian oyununu değiştiriyor

Gösterinin son promosyonu, gösteride dramatik bir dönüşümün habercisi oldu. Klip, Vivian'ın yakın arkadaşları Karan Veer Mehra ve Shilpa Shirodkar'ı aday gösterebileceğini öne sürüyor. Bu, eşi Nouran Aly'nin Vivian'a Karan'ın onu üçüncü haftadan beri kullandığını söylemesinin ardından geldi. Videolar kanalın resmi Instagram hesabı Colours'da yayınlandı.

Klipte Vivian şunları söyledi: “Dosti, düşman, şunu açıklığa kavuşturayım…ana tera dost nahi hu…Küçük konuşma yok, büyük konuşma yok, Seehe Mude Ki Baat (Küçük konuşma yapmıyorum ve sadece konsantre olun.) oyuna )”. Ayrıca Shilpa'nın oynanışında netlikten yoksun olduğunu söyledi. Bu adım tüm ev arkadaşlarını şaşırttı.

Başka bir fotoğrafta ise “Seedhi baat no bakwas (Doğrudan konuya gireceğim)” iddiasında görülüyor.

Klip ayrıca Vivian'ın Shilpa'ya evdeki kumar davranışıyla ilgili neden ona gerçeklik kontrolü yapmadığını sorduğunu gösteriyor. Daha sonra Shilpa'nın açıklama yaptığı görülüyor ancak Vivian ikna olmuş görünmüyor.

Başka bir klipte Vivian'ın adaylık konusunda yakın arkadaşları Avinash Mishra ve Eisha Singh ile yüzleştiği görülüyor. Avinash Mishra'ya “Beni neden aday gösterdiniz?” diye sordu. Bu arada Avinash ve Eisha'nın duruşlarını haklı çıkardıkları görüldü.

Vivian DSena gerçeklik kontrolü alıyor

Hafta sonu Vivian DSena, eşi Nouran Aly ve Salman Khan tarafından çağrıldı.

Hafta sonu bölümünde Vivian itiraf odasına çağrıldı ve burada Nouran onunla görüntülü görüşme yoluyla etkileşime geçti. Şöyle dedi: “Farkına vardığın şey hakkında açıkça konuşmaktan seni alıkoyan ne? Hepinizin şifreyi çok iyi çözdüğünü biliyorum. Hayranların bile bunu gördü ama sen kendin değilsin. Vivian nedir? Görüntü bilincine sahip misiniz? Ne olduğunu biliyorum. İnsanların ne söylediğini, ne yaptığını hiçbir zaman umursamadın ve hayatta yaşadığın her şeye rağmen kendini asla çok fazla küçümsemedin. Evdeki her şey hayatta yaşadıklarınızdan daha mı büyük? Ayrılmadan önce bana adım atıp kupayı eve getireceğine söz vermiştin. Bunu yapmayı hayal edebiliyor musun?”

Vivian konuyu şöyle açıkladı: “Çatışmalardan kaçınmaya çalıştım. İlk başta bu insanların arkadaşlarım olduğunu düşündüm.

Nouran daha sonra şunu paylaştı: “Bu bir hayat değil, sadece üç-dört ay sürecek bir gösteri. Bu ilişkilerden birini ev dışında da sürdürmeye hazır mısınız? Üçüncü haftadan itibaren senden faydalanmaya başladılar, zamanı geldi.” Çok yüksek sesle konuşun ve umursamadığınız ve sizi ilk günden itibaren manipüle eden insanlarla tartışmayı bırakın, Shilpa, Karan veya başka biri çok açık bir şekilde şunu söyledi: arkadaşın değil, benim için genç bir sanatçı gibi. Omurganın olmadığını görünce kanım kaynadı, buna katılıyor musun?

Salman ayrıca Vivian'ı görüşlerini açıklamadığı için azarladı. Salman, “Vivian'ın Walzone ile yüzleşmesi mein jaate hi nahi. Kabhi bhi kisi ko yüzleş karna hota hi nahi hai. Vivian Aapke ghar mein koi yiyor, aslında çamurlu kabhi hi nahi. Aapka orijinal ek hi mudda hai jiske liye aapko yaad rakha jaayega – Vivian ve Vivian Ki kahvesi. (Vivian asla çatışma alanına girmez. Asla kimseyle yüzleşme ihtiyacı hissetmez. Vivian, bu evde senin gerçek sorunların yoktu. Hatırlanacağın tek temel sorunun var: Vivian ve Vivian'ın kahvesi). “

“Kahraman Vivian, Kahraman Jaise Nahi Lage Göster benim. (Kahraman Vivian dizide yer almadı). Ab logon ko Vivian ki zarorat merhaba nahi mehsoos ho rahi hai ab show mein (İnsanlar artık seni programda görme ihtiyacı hissetmiyorlar),” diye ekledi Salman.